Taco Rijssemus (SBS) nieuwe directeur media KRO

Taco Rijssemus (39) is de nieuwe directeur Media van de KRO. Hij volgt daarmee Ton Verind op. Dat meldt de KRO vandaag. Taco Rijssemus is sinds januari 2007 directeur van SBS Produc- tions. Hiervoor was hij onder meer Hoofdredacteur van de SBS Nieuwspro- gramma’s, Eindredacteur Hart van Nederland en tv-verslaggever bij Omroep Gelderland. Voor Taco Rijssemus vormt de KRO een uitstekende omgeving om zijn behoefte aan verdieping verder vorm te gaan geven.

De Raad van Toezicht is enthousiast over de benoeming van Taco Rijssemus. Met zijn benoeming is de invulling van de nieuwe topstructuur voltooid. “Met Taco Rijssemus heeft de KRO gekozen voor een directeur Media met veel ervaring, een katholieke achtergrond en iemand met wie de KRO de toekomst met vertrouwen tegemoet ziet. Taco Rijssemus staat bekend als gedreven en creatief en is als geen ander in staat mensen in beweging te brengen“, laat de KRO weten.

Koen Becking, directievoorzitter, meent dat Taco Rijssemus bijzonder goed past in zijn visie op de nieuwe collegiale directie van de KRO.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen