Vincent ter Voert van Eyeworks naar mediabedrijf CCCP

Vincent ter Voert (36) treedt in juli toe tot de directie van het Amsterdamse mediabedrijf CCCP. Daarmee wordt hij verantwoordelijk voor de tv-programma’s van CCCP. Dat meldt het mediabedrijf vandaag. Ter Voert was de laatste jaren werkzaam als Managing Director Enter- tainment bij Eyeworks. “Ik ken CCCP al geruime tijd als creatief en sympathiek bedrijf. CCCP heeft met programma’s als 6 Pack en Draadstaal bewezen succesvolle en opvallende programma’s te maken“, zegt hij.

Vincent ter Voert: “CCCP wil zich daarbij gaan richten op een breder publiek en daar ligt mijn belangrijkste ervaring.”

Ter Voert wordt verantwoordelijk voor de televisieprogramma’s van CCCP. Mattias Schut (Creatief Directeur en oprichter): “Het was de creatieve klik die ons in korte tijd tot elkaar bracht. Met Vincent kunnen we onze grote ambities voor de komende jaren realiseren. Hij brengt een schat aan ervaring mee die voor ons jonge bedrijf zeer waardevol is.

CCCP werd opgericht in 1999 door Eelco Keune (commercieel directeur) en Mattias Schut (creatief directeur). CCCP is naast producent van televisieprogramma’s een reclamebureau dat werkt voor klanten als Hema, Pepsi, Venco, KPN en Unilever.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen