Singing Bee en Man Kan Niet Dansen krijgen tweede kans

Singing Bee van Gordon en Mijn Man Kan Niet Dansen van Humberto Tan, die door de zenderleiding per direct van de televisie afgehaald zijn, krijgen een tweede kans. Op een later moment worden de televisieshows nogmaals uitgezonden. Dat laat een zegsvrouw van RTL 4 vandaag weten. Mijn Man Kan Niet Dansen, dat slechts twee keer te zien was, keert zelfs deze zomer nog terug op tv. “We vinden het een goed programma, maar het scoort op dit moment niet goed genoeg“, aldus RTL 4.

De laatste twee afleveringen van Singing Bee zijn nu niet meer te zien. Een woordvoerder van RTL vertelt: “De kijkcijfers waren al aan de lage kant, maar met dit mooie weer loopt dat nog verder terug, al is dat met meer programma’s het geval. Daarom hebben we besloten op vrijdag films uit te zenden. We zullen de reeks in zijn geheel tijdens de zomer nog een keer gaan uitzenden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen