SBS 6 met eigen serie De Hoofdprijs: ‘Kwaliteitsdrama’

SBS 6 komt met een eigen dramaserie onder de naam De Hoofdprijs. In deze serie, van de hand van Johan Nijenhuis en Alain de Levita, draait het om drie families waarvan twee een enorm geldbedrag winnen bij een loterij. SBS 6-programmaleider Tina Nijkamp (foto) is erg blij met deze eigen serie die in het najaar van start gaat: “Met dit kwaliteits- drama gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Het script en de cast zijn veelbelovend en ik heb veel vertrouwen in NL Film & TV.

Tina Nijkamp: “Iedereen droomt er wel eens van om de loterij te winnen en vraagt zich dan af wat hij/zij met zoveel geld zou doen. Ik denk dan ook dat vele kijkers zich aangesproken zullen voelen door De Hoofdprijs.

Frans van Deursen en Annick Boer zijn twee van de hoofdrolspelers in dit kwaliteitsdrama, waarvan de opnames binnenkort van start gaan.

In De Hoofdprijs raken de persoonlijke levens van drie families, waarvan twee een enorme geldprijs hebben gewonnen, onvermijdelijk met elkaar verstrengeld. Beide prijswinnaars gaan op geheel eigen wijze om met de plotselinge rijkdom, terwijl de derde familie juist altijd al rijk is geweest. Vanaf het moment dat de jackpot valt, is niets meer hetzelfde en wordt duidelijk of geluk te koop is of niet…

NL Film & TV produceerde eerder series als Voetbalvrouwen en Keyzer & De Boer Advocaten en de films Alibi, Ellis in Glamourland en de ZOOP-trilogie.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen