SBS 6 blijft uitpakken met documentaires Josef Fritzl

Na twee eigen reportages over de Oostenrijkse horrorkelder heeft SBS 6 de hand weten te leggen op een ‘bijzondere’ Britse documentaire. In de documentaire Josef Fritzl: Geheimen van de Horrorkelder het complete verhaal en interviews met mensen die direct bij de zaak betrokken zijn. Dat meldt de tv-zender vandaag. Een woordvoerder van SBS 6 zegt: “Deze documentaire is aanstaande donderdag voor het eerst te zien in Groot-Brittannië en dezelfde avond dus bij SBS 6.

In exclusieve gesprekken met het hoofd van de Intensive Care van het ziekenhuis in Amstetten, de hoofdonderzoeker van politie, de vroegere schoolvriendinnen van Elisabeth Fritzl, haar advocaat, directe buren en vele anderen wordt duidelijk hoe Josef Fritzl zijn misdaden 24 jaar lang verborgen kon houden.

Deze documentaire is aanstaande donderdag voor het eerst te zien in Groot-Brittannië en dezelfde avond dus bij SBS 6. “Uitgebreide onderzoeksjournalistiek en exclusieve interviews met vele mensen die direct bij dit drama betrokken zijn, geven inzicht in de affaire die de wereld schokte.”

Aan het woord komen de onderzoekers bij politie en justitie die de zaak Fritzl onderzoeken en het ene na het andere schokkende detail ontdekken. “Ook de directe buren van de familie Fritzl, de vroegere klasgenootjes en vriendinnen van Elisabeth en haar advocaat schetsen een beeld van Elisabeth, haar kinderen en de man die hun leven verwoestte: Josef Fritzl.”

De eigen reportages van SBS 6 werden de afgelopen weken op de late avond steeds door meer dan 700.000 kijkers bekeken. Er werden hoge marktaandelen gehaald.

Josef Fritzl: Geheimen van de Horrorkelder is aanstaande donderdag 22 mei rond 23.15 uur te zien bij SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen