La Toya Jackson morgenavond exclusief bij Jensen

La Toya Jackson is woensdagavond 14 mei te gast in de talkshow van Robert Jensen. Hierin vertelt ze haar levensver- haal en gaat ze in op de moeilijkste periodes in haar leven. Dat laat een zegsvrouw van RTL 5 vandaag weten. La Toya Jackson komt uit de beroemde showbizzfamilie de Jacksons, waarvan Michael en Janet natuurlijk het meest bekend zijn. “Maar ook zus La Toya vierde menig popsucces met hits als If You Feel The Funk, Stay The Night, Bad Girl en Heart Don’t Lie.”

Bij Robert Jensen vertelt La Toya op woensdag 14 mei voor het eerst in Nederland haar complete levensverhaal, aldus RTL 5. “Ook vertelt de beroemde ‘zus van’ op de rode bank over de band die ze nu heeft met haar veelbesproken familie, inclusief Michael en Janet Jackson.”

Alle leden van de Jackson-familie zijn veelvuldig in het nieuws geweest, maar La Toya was veruit de meest rebelse van het stel. Zo wist zij haar familie tot wanhoop te drijven door tot tweemaal toe naakt voor Playboy te poseren. In de jaren ’90 kwam zij met een schokkende autobiografie waarin ze onder andere beweerde te zijn misbruikt door vader Joe Jackson en beschuldigde ze als enige Jackson-telg haar broer Michael ervan seksueel misbruik met kinderen te plegen.

Later bleek zij al deze beweringen te doen onder de invloed van haar man, tevens haar manager, van wie zij in1997 scheidde. “De afgelopen jaren was het wat stiller rondom La Toya, maar de Jackson-diva heeft niet stil gezeten. Zo was ze in Amerika te zien in de realityserie ‘Armed and Fabulous’ en werkt ze hard aan haar comeback-album Startin’ Over“, laat de woordvoerster van RTL 5 weten.

Robert Jensen is woensdag tussen 22.50 en 23.35 uur te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen