RTL Nieuws maakt plaats voor Achmea Kennis Quiz

De zondaguitzending van RTL Nieuws keert pas op 13 juli weer terug op RTL 4. Tot die datum zal de Achmea Kennis Quiz te zien blijven. Dat meldt zegsman Jaap Paulsen. Vanwege het eredivisie- voetbal in RTL Voetbal verhuisde het Half Acht Nieuws vorig jaar naar RTL 7. De voetbalcompetitie eindigde vorige week. Nu gaat Chazia Mourali op dat tijdstip verder met haar quiz. “De zondagavond is de oorspronkelijke avond van de Ach- mea Kennis Quiz. We maken daarom eerst deze reeks af.

Het RTL Nieuws blijft op zondag voorlopig bij RTL 7. De komende maanden blijft de Achmea Kennisquiz op zondag tussen 19.00 en 20.00 uur te zien bij RTL 4. “En daarna (13 juli) verhuist het RTL Nieuws gewoon weer terug van RTL 7 naar RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen