Alphons Martens: ‘GeenStijl past goed bij koers Veronica’

Programmaleider Alphons Martens van Veronica is blij met de samenwerking tussen zijn zender en GeenStijl. Rutger Castricum van GeenStijl brengt tijdens het EK Voetbal dagelijks om zeven voor zeven verslag uit van de Oranjegekte. “Ik vind dat GeenStijl goed past bij de nieuwe koers van Veronica waarin we bewuster en meer betrokken zijn bij wat er speelt in Nederland“, laat Alphons Martens weten. “Rutger heeft een eigen visie op het nieuws, hij is kritisch en bovendien humoristisch.

Alphons Martens: “Hij heeft een eigen mening, maar beschikt ook over een gezonde portie zelfrelativering.

Tijdens het EK Voetbal zendt Veronica dagelijks om zeven voor zeven het programma van GeenStijl uit dat diezelfde dag wordt gemaakt door verslaggever Rutger Castricum. Hij is aanwezig bij het EK, in en rondom het stadion en de voetballers, en brengt ter plaatse ‘op zijn GeensStijls’ verslag uit zolang het Nederlandse elftal zich staande houdt. Meteen na het EK Lingerie schakelt Veronica over naar Rutger die zich tussen de Oranjefans in Bern stort.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen