‘Record aantal kijkers voor Holland’s Next Top Model’

Geplaatst op di 27 mei 2008 om 16:28Met nog een week te gaan voordat de live finale plaatsvindt, wist het programma Holland’s Next Top Model maandag ruim 635.000 kijkers aan zich te binden. “Met een kijkdichtheid van 7,3 procent en een zenderaandeel van 20,8 procent in de doelgroep 20-34 jaar verbreekt deze aflevering van Holland’s Next Top Model hiermee een record“, laat een woord- voerster van RTL 5 vandaag weten. “Het succesvolle RTL 5-programma behaalt wekelijks een gemiddeld marktaandeel van 15,7 procent.”

Op maandag 2 juni bereikt de race om de felbegeerde titel Holland’s Next Top Model een climax. Dan staan de vier finalisten, Ananda, Jennifer, Patricia en Yvette, lijnrecht tegenover elkaar tijdens de spannende live finale in de Haarlemse Lichtfabriek. Aan de hand van catwalkshows van topontwerpers moeten de modellen voor het oog van juryvoorzitter en presentatrice Daphne Deckers, haar deskundige medejuryleden én de kijkers het hoofd koel weten te houden. “Dan wordt immers bepaald wie de nieuwe belofte is voor de modellenwereld: Ananda, Jennifer, Patricia of Yvette?


13 Reacties op “‘Record aantal kijkers voor Holland’s Next Top Model’”


 1. vinny

  Nou zeg wat een record!!!! *valt in slaap*

 2. Mart

  Is ook geweldig geprogrammeerd om HNTM en DIDD achter elkaar te zetten, zo staat er een geweldige avond. Hoop dat ze dit doortrekken in het najaar.Ergens eind november ofzo

 3. Anoniem

  Tja, Grey’s Anatomy staat er niet meer tegenover. Vandaar.

 4. tosti

  Seizoensrecord

 5. Thom

  Offtopic: RTL5 heeft afgelopen week een echt record gehaald met 8,7% marktaandeel over de gehele week! Dat is echt enorm hoog! :O

 6. Michael: As the world turns, bloody brilliant it's the soap of soaps ;)

  Knap knap … maar het format is gewoon ijzersterk je ag met ANTM ook al dat in ‘the states’ dat latere reeksen voorgaande reeksen wisten te overstijgen qua kijkcijfer succes …

 7. Giovanni

  Reactie op Michael: As the world turns, bloody brilliant it’s the soap of soaps ;):
  wat zijn de gemiddelde kijkcijfers van ANTM in amerika?

 8. Rem

  rtl5 gaat dit jaar zeker een record halen, het marktaandeel is de laatste weken heel erg hoog!
  het lijkt wel of steeds meer mensen rtl beginne te waarderen!
  RTL5 komt nou ook met entertainment(dansprogramma) ik ben benieuwt of dat beter gaat scoren als Dancing Queen!!! ik vind de promo’s er al leuker uit zien als bij DQ!!

 9. Sander

  Reactie op Rem:

  @ Rem

  Mensen ontdekken zeker plots dat RTL bestaat en waarderen het ineens.

  En nog wat vergelijk So You Think You Can Dance aub niet met dat suffe Dancing Queen.

 10. Anoniem

  mensen dit gaat over een seizoensrecord.
  de eerste finale scoorde zo’n 1 miljoen kijkers.

 11. Jeffrey

  Reactie op Anoniem:
  Ze hebben het toch over de REGULIERE uitzendingen….

 12. Sebas

  Echt non-talent dit seizoen. Zowel qua kijkers als jury….

 13. Fred

  Ik ben geen zenderfan maar ben wel stiekem steeds meer RTL gaan kijken. Vorig jaar al met mijn tent, maar “dat zal ze leren” mag van mij wel opnieuw gemaakt worden. topmodel, catwalk. De zender krijgt eindelijk een echte smoel. Doorbouwen daar.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.