‘Record aantal kijkers voor Holland’s Next Top Model’

Met nog een week te gaan voordat de live finale plaatsvindt, wist het programma Holland’s Next Top Model maandag ruim 635.000 kijkers aan zich te binden. “Met een kijkdichtheid van 7,3 procent en een zenderaandeel van 20,8 procent in de doelgroep 20-34 jaar verbreekt deze aflevering van Holland’s Next Top Model hiermee een record“, laat een woord- voerster van RTL 5 vandaag weten. “Het succesvolle RTL 5-programma behaalt wekelijks een gemiddeld marktaandeel van 15,7 procent.”

Op maandag 2 juni bereikt de race om de felbegeerde titel Holland’s Next Top Model een climax. Dan staan de vier finalisten, Ananda, Jennifer, Patricia en Yvette, lijnrecht tegenover elkaar tijdens de spannende live finale in de Haarlemse Lichtfabriek. Aan de hand van catwalkshows van topontwerpers moeten de modellen voor het oog van juryvoorzitter en presentatrice Daphne Deckers, haar deskundige medejuryleden én de kijkers het hoofd koel weten te houden. “Dan wordt immers bepaald wie de nieuwe belofte is voor de modellenwereld: Ananda, Jennifer, Patricia of Yvette?

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen