BNN pakt groot uit in Bern tijdens EK Voetbal

In het centrum van de Zwitserse stad Bern bouwt BNN tijdens het EK-voetbal een complete eigen radiostudio voor uitzendingen via Radio 1, 3FM en internet. BNN-dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga gaan er deze zomer alles aan doen om Oranje tijdens het EK naar de kwartfinale te helpen. Dat meldt BNN vandaag. “Maar ook de verslagge- vers van BNN-Today zijn in Bern om meerdere malen per dag verslag te doen op Radio 1. Zij duiken volledig in het grote Oranje-gedruis.
Elke dag is De Coen en Sander Show te horen vanuit het centrum van Bern. Het EK-voetbal en de prestaties van Oranje staan natuurlijk centraal tijdens deze uitzendingen. Voetbalcriticus Hugo Borst, de zangers Dries Roelvink en Wolter Kroes, sportverslaggever Barbara Barend én de Nederlandse band The Sheer komen op bezoek bij Coen en Sander in de studio.

De 3FM dj’s organiseren verder twee originele verkiezingen tijdens het EK; wie is de lekkerste voetbalvrouw? En wat is het beste oranjegadget van dit EK? Ex-scheidsrechter Jacques D’Ancona komt iedere dag langs om een voetbalterm uit te leggen aan de leken onder de luisteraars. Zondag 15 juni neemt het Coen en Sander EK-team het op tegen het RTL-sterrenvoetbalteam. Vegen zij de vloer aan met de commerciëlen?

BNN pakt ook online groot uit met de speciale BNN EK-site: ek.bnn.nl. Een BNN-verslaggever legt alle avonturen van Coen en Sander vast op camera én de Radio 1-verslaggevers trekken er ook met de camera op uit in Bern. De thuisblijvers kunnen via verschillende webcams de oranjesupporters in Bern volgen en natuurlijk meekijken in de studio. Op de site zijn de hele dag de laatste EK-nieuwtjes te vinden. ek.bnn.nl gaat vanaf 7 juni online.

De Coen en Sander Show is van 8 t/m 18 juni in Zwitserland. De show is iedere werkdag tussen 16.00 uur en 19.00 uur, op vrijdag tussen 16.00 uur en 18.00 uur en in het hele weekend tussen 12.00 uur en 15.00 uur te horen bij BNN op 3FM.

De bijdragen van de BNN-Radio 1 verslaggevers zijn ’s middags rond 15.30 uur en ’s avonds in de extra lange edities van Langs de Lijn te beluisteren.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen