Peter R. de Vries interviewt vader verdachte Puttense zaak

De vader van Ronald P. geeft in de uitzending van Peter R. de Vries (foto) aanstaande zondag een exclusief interview. De 62-jarige Jan uit Putten gaat eenmalig in op alle vragen rondom zijn zoon die nu verdachte is van de moord op Christel Ambrosius. Dat meldt SBS 6 vandaag. “De schok was enorm toen hij dinsdagochtend vroeg van zijn bed werd gelicht en de politie hem vertelde dat er sterke aanwijzingen zijn dat zijn zoon Christel Ambrosius heeft verkracht en vermoord.

Jan praat met Peter over de jeugd van zijn zoon, zijn herinneringen aan de dag waarop Christel werd vermoord en zijn ontmoeting met Wilco Viets en Herman Dubois, de mannen die onterecht werden veroordeeld in deze zaak. De vader vindt dat zijn zoon Ronald de hoogste straf verdient als hij daadwerkelijk de moordenaar van Christel Ambrosius blijkt te zijn.

In de uitzending blikt Peter R. de Vries verder terug op de jarenlange strijd voor de onschuld van Wilco Viets en Herman Dubois. In dertien seizoenen besteedde zijn programma maar liefst 43 uitzendingen aan de Puttense moordzaak. “Wilco Viets en Herman Dubois geven samen met hun advocaat Geert-Jan Knoops commentaar op de arrestatie van Ronald P. Ook voormalig Hoofdcommissaris van politie Jan Blaauw, die zich samen met Peter vastbeet in het onderzoek, geeft zijn visie op de meest recente ontwikkelingen. Natuurlijk brengen we ook het laatste nieuws in deze geruchtmakende zaak.”

De uitzending van Peter R. de Vries, misdaadverslaggever is zondag 25 mei om 21.30 uur te zien bij SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen