Patricia Paay: ‘Arrogantie kun je beter thuis laten’

Patricia Paay zou de tien finalisten van Holland’s Got Talent graag coachen. Als jurylid mag Patricia echter alleen jureren. Deze avond is de eerste liveshow van de talentenjacht. “Ik heb zo veel kilometers gemaakt in het vak dat ik ze heel wat tips zou kunnen geven“, vertelt Patricia. “Bijvoorbeeld dat je er hard aan werkt om de aandacht van het publiek vast te houden en blijft boeien. Ook attitude is belangrijk. Arrogantie kun je beter thuis- laten. Daarmee red je het hier in Neder- land en dit vak echt niet.

Hoewel Paay geniet van het programma, vond ze de auditierondes wel zwaar. Patricia tegen TVgids.nl: “Dat viel best tegen. Het zijn lange dagen en er komt veel emotie bij kijken. In tegenstelling tot bijvoorbeeld bij Idols wisten wij nu ook iets van de achtergrond van de kandidaten. Dus dan weet je ook waarom iemand op het podium staat. Soms staan ze daar met een aangrijpende reden. Zelf houd ik enorm van mensen, dus dan is het naar om te zeggen dat iemand niet goed is.

De liveshows van Holland’s Got Talent starten deze avond op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen