Opvallende experimenten in nieuwe tv-show Factor Giel

Giel Beelen keert komende zomer bij de VARA terug met een geheel nieuw experimenteel programma op Nederland 3. In Factor Giel biedt de populaire 3FM-dj zich iedere week aan als lijdend voorwerp bij opvallende experimenten. Daarbij laat hij zich inspireren door wat er in de wereld om ons heen gebeurt. Dat meldt de VARA, dat het programma vanaf woensdag 2 juli uitzendt. “Giel doet dingen waar anderen niet aan moeten denken en laat de kijkers delen in zijn bizarre ervaringen.”

Hoe ervaart Giel het lopen van een marathon in de omstreden smogstad Peking? Levend begraven worden is nog steeds een veel gebruikte martelmethode; Giel laat zich daarom ingraven en deelt zijn adembenemende avontuur met de kijkers. En geheelonthouder Giel laat, begeleid door deskundigen, zien hoe zijn lichaam reageert op comazuipen. Het is slechts een greep uit de opvallende items van zijn nieuwe experimentele programma.

Giel Beelen (1977) presenteert iedere werkdag tussen 06.00 en 09.00 uur het VARA 3FM-programma ‘GIEL’. In 2007 won hij daarvoor twee Marconi Awards, voor Beste presentator/dj en voor Beste programma. Ook werd hij in 2007 verkozen tot Radioman van het Jaar. In de nacht van vrijdag op zaterdag tussen 01.00 en 04.00 uur presenteert Giel voor de VARA op 3FM ook het programma ‘Nachtegiel’, dat tevens op Nederland 3 te zien is. Giel Beelen is één van de vaste tafelheren in het VARA-programma ‘De Wereld Draait Door’. Vanaf juli 2007 presenteerde hij op Nederland 3 zijn eigen tv-programma ‘GIEL’. Ook daarin waren – naast het veelbesproken Naaktgesprek – spraakmakende experimenten te zien.

Factor Giel is vanaf 2 juli zes weken lang op woensdagavond om 21.45 uur te zien bij de VARA op Nederland 3.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen