Natasia Blank loopt boos weg bij Robert Jensen

Natasia Blank is vrijdagavond boos weggelopen uit de talkshow van Robert Jensen. Eigenlijk zou de oud-kandidate uit De Gouden Kooi alleen haar nieuwe single zingen, maar ook werd ze gecon- fronteerd met haar oude huisgenoten. “We gaan even iets uit de wereld helpen. Ik was hier voor de cd. Ik heb die cd gedaan. Ik wilde dus ook niet gezenderd worden. Je laat me toch zenderen. Je wilde me toch dingen vragen. Dat heb je gedaan. Ik ga nu de eer aan mezelf houden. Dag Jensen.

Natasia Blank zou in eerste instantie alleen haar EK-single ten gehore brengen in het programma van Robert Jensen. Toch liet ze zich overhalen om op de rode bank plaats te nemen. Daar zaten ook haar oude huisgenoten Huub, Claire en Jaap. “Ze wil hier eigenlijk niet zitten, want ze kan nog steeds niet tegen Huub“, legde Robert uit.

Als Huub door Natasia heen blijft schreeuwen, roept Robert Jensen: “Huub, laat heel even. Huub, stil. Claire, hou hem even rustig. Huub, het is mijn show. Je moet even je bek houden. Hou je even je kop? Je moet even je kop houden. Hou je kop.”

Natasia: “Wat is mijn probleem niet met Huub eigenlijk? Maar ik vind het eigenlijk niet de moeite om over te praten. Ik sta echt ver boven Huub.”

Als het nog even doorgaat, heeft Natasia er genoeg van. Natasia roept tegen Robert: “Had jij nog een interessante vraag voor me, schattie? Anders moet ik echt gaan. Er wordt op me gewacht. Ik wilde niet gezenderd worden. Dag Jensen.

Robert Jensen: “Het is een beetje zo’n Matthijs van NieuwkerkPeter R. de Vries verhaal. Lachen. Oke, dag Natasia! Die single zien we binnenkort wel in de twintig cd’s voor een dubbeltje bak.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen