Meest spectaculaire moment uit carrière Carlo Boszhard

Het ‘meest spectaculaire’ moment uit de carrière van Carlo Boszhard is deze avond te zien in de tweede uitzending van Ik Wed Dat Ik Het Kan. Tot bloedens toe rent een deelnemer door veiligheids- glas. Carlo zegt nog niet eerder zoiets spectaculairs te hebben meegemaakt. “Ik vind dat het meest spectaculaire televisiemoment die ik ooit in mijn hele carrière heb meegemaakt. Dat zeg ik niet nu dat de mensen zaterdag gaan kijken. Maar dat moment is het meest spectaculaire moment.

Carlo Boszhard kan de opnames van de tweede aflevering van Ik Wed Dat Ik Het Kan nog goed herinneren. “Zaterdag is er een jongen die wil heel graag op televisie komen, bij Jensen enzo. Hij wilde ook graag door veiligheidsruiten rennen in tien seconden. Dat is een pittig glas. Die gaat er aanstaande zaterdag doorheen rennen. Die jongen rent door het eerste glas heen en valt terug. Dat is ongelooflijk gek om te zien. Hij valt daarna met zijn hoofd door de tweede glasplaat. Hij staat op. Ik zeg: ‘Go go’. Hij valt weer door het glas met zijn handen alles. Of hij het redt, moet je maar kijken. Het is het meest spectaculaire wat ik ooit heb gezien in een programma.

Aan De Telegraaf vertelt Carlo: “Ik deed zijn helm af en zag bloed. Ik zei dat het er niet goed uit zag. Later bleek dat het pittiger was. Het gaat nu wel goed met hem.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen