Lucille Werner zoekt kandidaten voor Capaward

In navolging van de succesvolle Mis(s) Verkiezing 2006 en 2007 zendt de TROS in augustus de Capaward 2008 uit. Hierin krijgt de man of vrouw die zijn of haar handicap heeft omgezet in een ongekend talent de Capaward uitgereikt. Dat meldt de TROS. Lucille Werner: “We hebben ervoor gekozen om dit jaar geen Mis(s) Verkiezing uit te zenden. Maar ik blijf me natuurlijk inzetten voor de imagoverbetering van mensen met ’n handicap. Bij de verkiezing ging het om dames en schoonheid.

Lucille Werner: “Terwijl de verhalen achter een handicap ook heel interessant, spannend of stoer kunnen zijn. In Capaward krijgen mensen – mannen én vrouwen – de kans om te laten zien dat zij hun handicap hebben omgezet in een groot talent. Met de Capaward hebben wij een internationale prijs in het leven geroepen, die in ons land wordt geïntroduceerd.

De TROS zoekt kandidaten voor de awardshow. Een zegsvrouw: “Heb je een fysieke beperking en ben jij muzikant, danser of entertainer? Of heb je een ander gigantische talent? Dus maak jij gebruik van je handicap? Heb je succes door je handicap? Kun je bijvoorbeeld weergaloos gitaar spelen met je tenen? Of dansen met één been? Geef je dan nu op voor de Capaward 2008 en wie weet win jij als eerste deze felbegeerde award. Aanmelden kan tot 1 juni op [email protected]

Capaward 2008 wordt gepresenteerd door Lucille Werner en Jaap Jongbloed.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen