1,4 miljoen kijkers voor Opgelicht


De kijkcijfers van dinsdag 6 mei 2008 (SKO)

Opgelicht?! (TROS, Ned1, 21:08) – Antoinette Hertsenberg heeft door haar programma’s Radar en Opgelicht een streng imago. Ze wordt meer dan beleefd behandeld in de winkels. “Heel beleefd. Dat gaat best wel heel soepel, haha. Een tijd geleden moest ik een koelkast uitzoeken. Een meneer vroeg of ik een aanvullende garantie wilde kopen. Dat is eigenlijk volstrekte onzin, want het is voor de consument behoorlijk goed geregeld hier. Dus ik keek die man wat kritisch aan…

Antoinette bij Pauw & Witteman: “Hij zei: ‘Nou, nee. Ik dacht het al. Ik zou zeker het hoofdkantoor gebeld hebben als het wel gelukt was’. Haha.” Zelf zet Antoinette zich veel in voor dierenwelzijn. “Ik heb me het lot van dieren altijd aangetrokken. Ik ben bij de Dierenbescherming vandaan getrokken door de TROS. Ik heb zelfs in het begin afgesproken met de TROS dat in Radar ook regelmatig dierenwelzijn aan de orde zou komen binnen het consumentenprogramma. Dat is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven. Alleen dierenleed of dierenwelzijn zal niet gauw gebeuren. Er moet wel een consumentenaspect aan zitten.” Opgelicht werd dinsdag door 1.362.000 kijkers (madl: 25.7%) bekeken.

Crazy 88 (BNN, Ned3, 22:05) – De ‘spectaculaire grand finale’ van Crazy 88 is volgende week dinsdag 13 april te zien bij BNN. “In de grand finale op dinsdag 13 mei wordt het winnende team bepaald en dus doen zowel de mannen als de vrouwen er nog een schepje bovenop. Willy verliest definitief zijn homoseksuele maagdelijkheid en tongt met Filemon. Maar ook de vrouwen zullen met elkaar tongzoenen om punten te behalen. Dat belooft wat! Verder stelen de mannen de bal weg tijdens een voetbalwedstrijd en gaan de vrouwen onder de douche met een voetbalteam“, kondigt een woordvoerster van BNN uit. “Beide teams zijn sterk aan elkaar gewaagd en er moet een groots finalespel aan te pas komen om de winnaar te bepalen. Spelleider Peer Mascini geeft de teams de opdracht om elkaars bus volledig te slopen. Het team met de beste sloperskwaliteiten mag zich de winnaar van Crazy 88 noemen.” Crazy 88 werd dinsdag door 349.000 kijkers (madl: 6.1%) bekeken.

Ugly Betty (NET5, 20:30) – De Amerikaanse komedieserie Ugly Betty keerde dinsdagavond terug op NET 5. De televisiezender kreeg daartoe naar eigen zeggen veel verzoeken. In de Verenigde Staten is Ugly Betty een groot succes. Daar wordt nu gemeld dat Lindsay Lohan een rol gaat vertolken in de hitserie. De actrice is te zien in de finale van het tweede seizoen van de reeks over het wel en wee van de redactie van een hip modeblad. Bovendien keert haar karakter voor langere tijd terug in het derde seizoen, dat volgend jaar wordt uitgezonden. Volgens geruchten speelt Lohan een oude schoolvriendin van het hoofdpersonage, Betty Suarez. Op school was lelijk eendje Betty altijd het mikpunt van spot, maar nu heeft zij een succesvolle carrière bij het blad Mode. Voor het personage van Lohan geldt het omgekeerde. Ugly Betty werd door 249.000 kijkers (madl: 5.0%) bekeken.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen