Janice Dickinson terug met nieuw programma op RTL 5

Het ex-supermodel Janice Dickinson keert vanavond terug op RTL 5 met het nieuwe programma Abbey & Janice: Beauty and the Beast. Hierin werpt Janice Dickinson zich op als mentor van het startende Britse model Abbey. Dat laat een woordvoerder van RTL 5 weten. Na Groot-Brittannië wil de ambitieuze Abbey haar modellenhorizon verbreden en heeft haar zinnen gezet op ‘big business’ in de USA. “De diva hanteert een strikt supermodel-regime en pusht Abbey tot haar grens.”

In de eerste aflevering ontmoeten Janice en Abbey elkaar in Liverpool. Abbey is blij maar ook heel nerveus om haar mentor te zien. “Zes weken lang onderwerpt de legendarische Janice Abbey aan haar vurige aanpak om haar zo helemaal klaar te stomen voor de grote, boze Amerikaanse fashion industry. Alle aspecten van het vak passeren hierbij de revue, waarbij Janice ook haar eigen ervaringen deelt met het aanstormend talent. Als coach is ze natuurlijk bij alle castings, fotoshoots en evenementen van Abbey aanwezig.”

Abbey & Janice is tussen 22.30 en 23.20 uur te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen