Finale Dames In De Dop: ‘Spannende ontknoping’

Tijdens de finale van Dames In De Dop wordt deze avond bekend wie de echte dame is geworden. In de laatste uitzending genieten Nancy, Michella en Sharon van hun laatste dagen in het Zwitserse Zürich. Ze zijn zenuwachtig over wie de finale zal halen, want er moet nog één iemand afvallen. “De finalisten hebben alles op alles gezet om te veranderen in een echte dame, maar de vraag is wie daar volgens de jury het beste in is geslaagd“, vertelt een woordvoerster van RTL 5.

Als bepaald is wie er moet afvallen en bekend is wie de twee finalisten zijn, geven zij in het bijzijn van vrienden en familie in deze aflevering alles bloot. “Ze vertellen hoe ze zijn veranderd en hoe ze nu de toekomst zien. De jury beoordeelt de twee finalisten voor het laatst en beslist wie de meeste vorderingen heeft gemaakt. Wie wordt de winnares en gaat er met de hoofdprijs van 20.000 euro vandoor?”

Tevens is er op maandag 2 juni ter afsluiting een compilatieaflevering met daarin de hoogtepunten van het succesvolle tweede seizoen waarin de kijker kennis maakte met allerlei dames in de dop. “In een aantal weken werden zij van feestbeest naar een dame omgetoverd. Het begon allemaal bij de spraakmakende selectieronde in de Baja Beach Club waarna negen ‘Dames In De Dop’ werden gekozen. Vervolgens gingen de meiden onder meer naar een debutantenbal, moesten ze schilderijen veilen bij een liefdadigheidsdiner en speelden ze gastvrouw in Zwitserland.”

Dames In De Dop is vanavond tussen 21.30 en 22.30 uur te zien bij RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen