Dramaseries Army Wives en Cold Feet nieuw op NET 5

Van de maker van onder andere Grey’s Anatomy en Private Practice komt NET 5 vanaf maandag 26 mei met de nieuwe serie Army Wives. De serie vertelt het verhaal van vier vrouwen en een man die één overeenkomst hebben: ze hebben allemaal een dienstplichtige partner. Army Wives is om 21.30 uur voor het eerst te zien bij de tv-zender. Aansluitend gaat NET 5 van start met Cold Feet. Een zegsvrouw legt uit: “In deze Britse serie draait het om de vriendschap en relaties van zes dertigers.

De soldaatvrouwen en mannen uit Army Wives wonen allemaal in het legerdorp Fort Marshall. De hoofdrolspelers verschillen sterk van elkaar. Ondanks de verschillende karakters groeien de vrouwen dicht naar elkaar toe en ontwikkelen ze een hechte band. De echtgenotes worstelen met problemen vanwege het leven onder strikte militaire regels en het regelmatig missen van hun partner.

In de Britse serie Cold Feet draait het om de vriendschap en relaties van zes dertigers. Adam Williams (James Nesbitt) en Rachel Bradley (Helen Baxendale, ook bekend van Friends) krijgen aan het begin van de serie een relatie. Adam staat bekend om zijn vele veroveringen van korte duur terwijl Rachel net door haar vriend is verlaten omdat hij een baan in het buitenland heeft aangenomen. De relatie loopt dan ook niet bepaald soepel.

Adam is goed bevriend met Pete Gifford (John Thomson), die getrouwd is met Jenny (Fay Ripley). Ze willen graag een kindje en houden daarvoor zelfs bij wanneer het juiste moment is om seks met elkaar te hebben. Dat dit het er niet echt leuker op maakt, spreekt voor zich.

Het derde koppel is David (Robert Brathurst) en Karen Marsden (Hermione Norris). Ze hebben samen een babyzoon waar Karen voor zorgt terwijl David het druk heeft met zijn baan. Hoewel hij zo hard werkt om zijn vrouw en kind van alle gemakken te kunnen voorzien, heeft hij niet echt oog voor Karens werkelijke behoeften.

Army Wives is vanavond om 21.30 uur te zien op NET 5.
Cold Feet is vanavond om 22.30 uur te zien op NET 5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen