Jaap Amesz: ‘Nu kan ik twee Happy Meals kopen’

Jaap Amesz is dolgelukkig met de 1,3 miljoen euro die hij toucheert als win- naar van De Gouden Kooi. De miljonair won maar net van de langszittende bewoner Brian. “Het is toch ook niet eerlijk, dat de langstzittende miljonair het verliest van de kortstzittende“, geeft Jaap toe in het AD. Hij geeft hem niets. “Nee natuurlijk niet. Waarom zou ik?Huub, die de winnaar dacht te worden, heeft gesmeekt om geld: “Huub vroeg me om 10.000 euro. Maar toen heb ik alleen maar gelachen.

Jaap weet precies wat hij met het geld gaat doen. “Ik heb een auto nodig. Omdat ik nogal lang en dik ben een verlengde slee. Maar tweedehands is ook prima. En als de schnabbels en optredens minder worden, ga ik met mijn vriendin Cora op vakantie, dat heb ik haar beloofd. En mijn moeder wil een fiets. Vroeger kon ik één Happy Meal betalen, nu koop ik er twee.

Van de zomer wil hij als ‘Terror Jaap’ een eigen talkshow op internet. “Er is een goeie kans dat in het nieuwe televisieseizoen een regionale of landelijke zender het ook wil uitzenden. Daar mag ik alleen nog niets over zeggen. Maar het zou me niet verbazen als ik de nieuwe Jensen word.

De geruchten gaan dat Jaap een ingehuurd acteur is. “Ik mag er helemaal niets over zeggen. Daar heb ik geheimhoudingsplicht over.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen