602.000 kijkers voor All You Need Is Love


De kijkcijfers van zaterdag 23 mei 2008 (SKO)

Foto: Nick van OrmondtAll You Need Is Love (RTL4, 20:28) – Robert ten Brink presenteerde vrijdag de voorlopig laatste All You Need Is Love. De verwachtingen waren na twee goed bekeken specials hoog gespannen, maar slechts zo’n 600.000 kijkers volgden de show. Gordon wijtte het mislukken van Singing Bee zelfs aan All You Need. Het kostte Robert vooraf weinig moeite RTL enthousiast te maken. “All you need is zo’n sterk merk. Als je die naam laat vallen, zijn de oren onmiddellijk gespitst.

De Lotto heeft zich teruggetrokken uit Roberts show Lotto Weekend Miljonairs. “Ik weet dat RTL naarstig op zoek is naar een nieuwe sponsor. Tja, ik bel regelmatig om te vragen of er al iemand gevonden is. Meer kan ik niet doen. Ik kan geen ijzer met handen breken. Ik weet niet eens wie precies de rechten heeft“, vertelt hij aan het AD. Een goede ochtendshow zou Robert graag nog maken. “Ik ben ontzettend matineus. Ken je het Britse Breakfast? Met Man bijt hond-achtige filmpjes, hard nieuws en live-schakelingen, maar ook Koffietijd-achtige momentjes. Een mix van alles. Maar ja, dan moet er wel geld zijn. Ochtend-tv wordt hier ontzettend ondergewaardeerd.

De Gouden Kooi (RTL5, 19:24) – De finale van De Gouden Kooi mag dan geweest zijn, de reguliere episodes van het programma gaan gewoon nog even door. “Als De Gouden Kooi inderdaad terugkomt op tv, zie ik Brian wel als coach van de nieuwe aspirant-miljonairs“, zegt John de Mol in De Telegraaf. “De komende dagen zal ik daar eens over denken.” John wil ook een pilot opnemen met de winnaar van De Gouden Kooi, Jaap. Ook met verliezer Huub, die als eerste van de vier finalisten moest vertrekken, ziet John het wel zitten. “Hij mag vanochtend in de krant lezen dat ik ook met hem een pilot wil opnemen.” Er stemden in totaal 2,2 miljoen mensen. “Dat was net zoveel als bij de eerste serie van Idols“, vertelt John de Mol. De Gouden Kooi werd door 272.000 kijkers (madl: 8.7%) bekeken.

Ranking the Stars (BNN, Ned3, 20:26) – Een aflevering van Ranking The Stars vergt het nodige incasseringsvermogen van de deelnemers. “Je moet jezelf niet te serieus nemen. Je moet er gaan zitten met zelfspot en zelfreflectie“, zegt Irene van de Laar (39) in de GPD. “Het is kostelijk vermaak. Ik vind het concept ontzettend leuk. Ik had de originele Japanse versie gezien. Ik had voor de eerste serie ook al aan een proefmiddag meegedaan. Toen kon ik echter niet meedoen, omdat ik zwanger was.” Het is geen braaf programma, aldus Van de Laar. “Vrouwen kunnen wat minder van elkaar hebben. Als een vrouw iets zegt, zitten ze wat sneller op de kast. Dat heb ik zelf ook. Dan komt het te dichtbij. Het is toch een soort concurrentiestrijd.” Maar waarom zou je je daar aan onderwerpen? “Je durft je kwetsbaar op te stellen. Je zit allemaal in hetzelfde schuitje. Het is ook een uitje voor ons. En je hoort privé-onthullingen die je normaal niet hoort. Je komt toch meer te weten over de mens achter de presentator.” Ranking the Stars trok 791.000 kijkers (madl: 16.4%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen