Indiana Jones specials exclusief bij Veronica

De Meimaand Filmmaand staat dit jaar geheel in het teken van Indiana Jones. Naast de derde film zijn er verschillende specials rondom de vierde film ‘Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull’ te zien bij Veronica. Dat meldt Veronica vandaag. Na de derde film Indiana Jones and The Last Crusade die vanavond om 20.30 uur te zien is, zendt Veronica The Making Of Indiana Jones and the Kingdom of The Crystal Skull uit. Deze film gaat op 22 mei in Nederland in première in de bioscoop.

In de special is te zien hoe deze vierde film van Indiana Jones met Harrison Ford in de hoofdrol tot stand is gekomen. Ook op 22 en 25 mei wordt er een ‘making of’ van deze film getoond bij Veronica.

Op de dag van de première van de nieuwste film uit de Indiana Jones-reeks zendt Veronica Achter de Schermen bij Indiana Jones and the Kingdom of The Crystal Skull uit. In deze special is te zien hoe Suzanne de Jong in de wereld van Indiana Jones duikt. Ze heeft een exclusief interview met hoofdrolspeler Harrison Ford tijdens een bezoek aan het Filmfestival in Cannes. Ook worden wat voorproefjes gegeven van Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull en komen er een aantal scènes uit de film voorbij.

Meimaand Filmmaand 2008 :

Zondag 18 mei:
– 20.30 uur Film: Indiana Jones and The Last Crusade
– 22.50 uur The Making Of Indiana Jones and the Kingdom of The Crystal Skull

Donderdag 22 mei:
– 20.00 uur Achter de Schermen bij Indiana and the Kingdom of The Crystal Skull
– 00.20 uur The Making Of Indiana Jones and the Kingdom of The Crystal Skull

Zondag 25 mei:
– 18.35 uur The Making Of Indiana Jones and the Kingdom of The Crystal Skull

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen