Huwelijk Frans & Mariska in extra lange Shownieuws

Frans Bauer trouwt aanstaande vrijdag met zijn vriendin Mariska en Shownieuws is hierbij aanwezig. Vrijdag staat de extra lange uitzending van de vroege Shownieuws geheel in het teken van het showbizzhuwelijk. Dat meldt SBS 6 vandaag. Patty Brard en Viktor Brand zullen de presentatie van Shownieuws verzorgen, ondersteund door deskundi- ge Evert Santegoeds. Verslaggever Koos van Plateringen doet die avond live verslag tijdens de uitzending, die ruim een uur zal duren.

Shownieuws doet aanstaande vrijdag in de vroege editie uitgebreid verslag van het huwelijk tussen Frans Bauer en Mariska. De camera’s volgen het bruidspaar naar alle plechtigheden; van het Mauritshuis in Willemstad voor het burgerlijk huwelijk tot de basiliek in Oudenbosch voor de kerkelijke inzegening en de rondvaart op het schip.

Patty Brard en Viktor Brand nemen de presentatie van de speciale Shownieuws-uitzending voor hun rekening. Evert Santegoeds, die persoonlijk bij het huwelijk aanwezig is, zal als deskundige in de studio aanwezig zijn. Hij praat Patty en Viktor bij over het showbizzhuwelijk en alles wat daarmee te maken heeft.

Niets zal onopgemerkt blijven, zegt een woordvoerder van SBS 6. “Zo is iedereen benieuwd hoe het bruidspaar eruit zal zien tijdens hun grote dag, waarover zij tot nu toe nog niets bekend hebben gemaakt. Heeft Mariska haar lang gezochte jurk nog gevonden? En hoe ziet de enorme bruidstaart eruit? Een ding is zeker: alles is speciaal voor het huwelijk van Frans en Mariska gemaakt.”

Shownieuws is niet onbekend met showbizzhuwelijken. In 2004 was het huwelijk van Bonnie St. Claire door de kijkers live te volgen, volgens de rubriek een unicum voor de Nederlandse televisie. In 2005 deed Shownieuws verslag van twee plechtigheden, namelijk de trouwerij van Prins Charles en Camilla Parker Bowles en twee maanden later het huwelijk tussen Sylvie Meis en Rafael van der Vaart.

Shownieuws is op vrijdag 9 mei vanaf 19.20 uur te zien bij SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen