Bruiloft Frans Bauer ook uitgebreid in RTL Boulevard

Ook RTL Boulevard besteedt vrijdag uitgebreid aandacht aan het huwelijk van Frans Bauer en zijn Mariska. Dat meldt RTL 4 vandaag. Eerder al was Boulevard exclusief bij het in ondertrouw gaan van het bekende showbizzkoppel afgelopen Valentijnsdag. “Logisch dus dat het populaire RTL 4-programma ook met de bruiloft van de volkszanger vrijdag 9 mei aanstaande flink uitpakt.” RTL Boulevard doet vanaf de trouwlocatie verslag van deze feestelijke dag en houdt verschillende interviews.

Niet alleen wordt vanaf de trouwlocatie verslag gedaan van deze feestelijke dag, ook is er een interview met de bekende Shirley Fu, van Frans’ favoriete Chinese restaurant. Met haar wordt tevens het traditionele rijst gooien geoefend.”

Verder vertellen de fans wat Frans voor hen betekent en wordt de kolossale media-aandacht voor de bruiloft nader onder de loep genomen. “Lifestyle-deskundige Leco van Zadelhoff buigt zich over de kleding die deze feestelijke dag wordt gedragen en Jorge Castro, die tijdens de dienst in de kerk ‘Ave Maria’ zingt, brengt dit lied nogmaals ten gehore in de ‘RTL Boulevard’-studio.”

Verder in de studio zijn vrijdag Winston Gerschtanowitz en Albert Verlinde.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen