Humberto Tan en Gordon zien tv-shows stoppen

De televisieshows Mijn Man Kan Niet Dansen van Humberto Tan en Singing Bee van Gordon worden per direct van de buis gehaald wegens tegenvallende kijkcijfers. Beide programma’s van RTL 4 scoorden met zo’n 400.000 kijkers nog geen tien procent marktaandeel. Humberto’s Mijn Man Kan Niet Dansen was slechts twee keer te zien. Singing Bee met Gordon hield het met zes afleveringen langer vol. RTL 4 heeft voor beide televisieprogramma’s inmiddels vervanging gevonden.

Mijn Man Kan Niet Dansen met Humberto Tan was twee keer te zien op de donderdagavond om 20.30 uur. De serie ging van start met 561.000 kijkers (8,8 procent) en trok een week later 419.000 kijkers (9,6 procent). John Williams volgt Humberto Tan op met nieuwe afleveringen van Help, Mijn Man Is Klusser.

Gordons Singing Bee was al zes vrijdagen lang om 21.30 uur te zien op RTL 4. Het programma trok afgelopen vrijdag 409.000 kijkers (8,5 procent). Gordon wijt de slechte kijkcijfers aan het ’teleurstellende’ All You Need Is Love. “Je wordt dus meegetrokken in de spiraal. Dat is echt zo. Als je een slechte lead-in heb, kun je niet verwachten… 800.000 kijkers is gewoon niet goed voor zo’n programma.

Singing Bee wordt vrijdag vervangen door de film Love Actually.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen