Gouden Roos voor Eyeworks’ Hider in the House

Televisieproducent Eyeworks van Reinout Oerlemans heeft dinsdagavond in het Zwitserse Luzern de Gouden Roos ontvangen voor het programma Hider In The House, in categorie ‘entertainment’. Bovendien behaalde de Eyeworks-show Beat The Blondes (“echt RTL 5“) een top 3 notering in de categorie ‘game show’. “Met vier nominaties was Eyeworks dit jaar de meest succesvolle producent op het Gouden Roos Festival“, aldus een woordvoerder van het productiehuis over de Gouden Roos.

Het jaarlijkse Gouden Roos Festival geldt internationaal als het meest prestigieuze Europese festival voor amusementsprogramma’s op televisie. Dit jaar meldden niet minder dan 402 programma’s uit 34 landen zich aan voor de competitie.

Eyeworks kreeg verschillende nominaties. Naast Hider In The House waren dat Celebrity Shock (reality / Eyeworks België), Kargar Trifft Den Nagel (comedy / Eyeworks Duitsland) en Beat the Blondes (game show / Eyeworks International).

Met de onderscheiding voor Hider In The House sleept Eyeworks zijn derde Gouden Roos in de wacht. In 2005 ontving het bedrijf van CEO Reinout Oerlemans voor De Nationale IQ Test al twee van de felbegeerde beelden, voor beste game show en beste format. “Hider in the House is een uiterst succesvol jeugdprogramma van Eyeworks UK, uitgezonden door de BBC waarin kinderen een weekend lang een beroemdheid moeten verbergen in hun eigen huis voor hun ouders.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen