Gerard Joling: ‘Patricia moest auditie doen voor Got Talent’

Gerard Joling heeft persoonlijk moeten ingrijpen om de jury van Holland’s Got Talent te verrijken met Patricia Paay. De productie liet de diva steeds maar opdraven om auditie te doen. Dat zei Gerard Joling zondagmiddag in Life & Cooking. “Daar heb ik wel wat aan moeten doen. Ik vond het persoonlijk heel vervelend dat die vrouw op haar 59ste nog een keer auditie moest doen en nog een keer moest terugkomen. En nog weer een keer kijken hoe het plaatje was met de jury.

Gerard Joling: “Ik zei: ‘Dit kan je niet maken’. Ik ben wel heel boos geweest. Ik zei: ‘Als die vrouw er nu niet in zit, dan ga ik dat programma niet doen’. Je kan het niet maken. Die vrouw heeft een ervaring van 45 jaar. Ze weet waar ze het over is. We zijn nu allemaal enorm blij met Patricia.”

Wat de toekomst gaat brengen is voor Gerard Joling nog niet duidelijk. “Dat heb ik toevallig ook net van de week gevraagd aan de directeur van SBS 6. Een paar hele leuke dingen. Ik ga hartstikke lekker. Popstar komt in ieder geval niet terug.”

Gerard zou graag een volledige reeks maken van Kinderen Dansen op het IJs. “Ik zou het best leuk vinden om nog een seizoen Sterren Dansen op het IJs te doen, bij- voorbeeld met kinderen. Dat lijkt me enig. Ik zeg niet dat het zo is, het zou een idee kunnen zijn. Ik denk dat we nog een seizoen van Holland’s Got Talent kunnen doen, omdat dat zo’n succes is. Het past enorm bij me en ik vind het enig om te doen.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen