Erland Galjaard durft te stoppen met GTST

Programmadirecteur Erland Galjaard van RTL 4 is niet huiverig om de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden van de buis te halen als de kijkcijfers niet aantrekken. De dagelijkse dramaserie scoort ‘onvoldoende’. Dat zegt Erland Galjaard dit weekeinde in het Algemeen Dagblad. “De serie zit inhoudelijk weer op koers en trekt dagelijks veel kijkers, maar scoort onvoldoende. Ik durf met GTST – dat erg duur is om te maken – te stoppen. Als het al niet lukt, beginnen we een nieuwe soap.

Volgens Erland Galjaard is de sfeer rondom RTL 4 een tijd negatief geweest. Hij denkt dat onder meer de ijsdansoorlog daar aan bij heeft gedragen. “Met het ijsdansen heeft RTL 4 underdog SBS 6 in het zadel geholpen door haar frontaal aan te vallen. Daardoor werden wij onsympathiek. Dat was dom, niet eigen aan dit bedrijf.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen