Geert Wilders maandag te gast in Knevel & Van den Brink

PVV-leider Geert Wilders is maandag (26 mei) te gast in het praatprogramma Knevel & Van den Brink. Het is het eerste uitgebreide televisie-interview sinds lange tijd met de PVV-leider. Dat meldt de EO vandaag. Geert Wilders, die niet bij VARA’s Pauw & Witteman wil aanschuiven, kijkt maandag terug terug op de Fitna-affaire, maar kijkt ook vooruit. Welke thema’s onderscheiden hem van de concurrenrende partijen op rechts? Hoe schat hij zijn kansen in bij nieuwe verkiezingen?

Ook praat Geert Wilders over Rita Verdonk. Is er samenwerking mogelijk met Rita’s beweging Trots op Nederland? Naast Geert Wilders schuiven nog meer gasten van het nieuws van de dag aan. Vaste maandag-sidekick is Catherine Keyl.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen