Britse hypnotiseur Peter Powers in nieuw RTL-programma

De Britse hypnotiseur Peter Powers komt naar Nederland voor een nieuw televisieprogramma op RTL 5. Hierin zal hij mensen tijdelijk een ander karakter geven, hetgeen leidt tot hilarische gevolgen. Dat staat op de website van RTL te lezen. Peter Powers was eerder te zien in de Engelse tv-show Street Hypnosis en het Australische The Power of One. Nu is Nederland aan de beurt. RTL 5 is druk bezig met het werven van kandidaten. RTL: “Lever je over aan de hypnopower van Peter!

RTL 5 zoekt op haar website naar kandidaten. “Schept jouw vriend bijvoorbeeld altijd op dat hij over verborgen voetbalkwaliteiten beschikt? Of roept jouw beste vriendin dat ze nooit geld heeft maar koopt ze wel elke week nieuwe kleren? Geef je dan nu op als groep (bijvoorbeeld vrienden of collega’s) of meld jezelf of een vriend aan en lever je over aan de hypnopower van Peter!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen