Eyeworks onderhandelt met NCRV over Hider in the House

Reinout Oerlemans onderhandelt met de NCRV over een Nederlandse versie van Hider in the House, dat met een Gouden Roos bekroond is. “We zijn met één publieke omroep echt in gesprek. De NCRV. Ik hoop dat het doorgaat.” Dat verklapte Reinout woensdag in RTL Boulevard. Eyeworks maakt Hider in the House voor de BBC. Hierin moeten kin- deren een weekend lang een bekend- heid verbergen in hun eigen huis voor hun ouders. “Ik heb het nog nergens anders verkocht.

Reinout Oerlemans is enthousiast over Hider in the House: “Het is een programma wat wij in Engeland maken voor BBC. Het is heel leuk. Ik heb het nog nergens anders verkocht, maar het is hartstikke mooi dat we de Gouden Roos hebben gewonnen.”

Met het winnen van de Gouden Roos is Reinout erg blij. “Het is toch wel heel leuk. Er worden echt honderden programma’s ingestuurd vanuit de hele wereld. Als je wint uiteindelijk, is het gaaf. Ik ben heel trots. Ik moet eerlijk gezeggen dat ik het ook leuk vind voor Beau. Beau belde me vandaag ontzettend lief. ‘Reinout, wat leuk. Wat bijzonder dat we een Gouden Roos hebben gewonnen. Maar Reinout, je hebt hem al eerder gewonnen. Ik vraag me zo af, wat is het nou eigenlijk?’ Ik zei: ‘Dat weet je toch. Er is een geldbedrag van 500.000 dollar’. Toen was het even stil. Hij zei: ‘Hoe werkt dat dan? Wordt het dan verdeeld?’ Haha.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen