Mark Labrand nieuwe Radio 538 DJ

Radio 538 heeft Mark Labrand aange- trokken als nieuwe DJ. Vanaf 1 juni is hij iedere zaterdag en zondag te horen van 18 tot 20 uur en op zondag ook nog tussen 12 tot 15 uur. De weekendpro- grammering is hierbij definitief ingevuld. Dat meldt Radio 538 vandaag. Niels Hoogland, programmadirecteur Radio 538, is blij met Mark: “Ik heb Mark de afgelopen jaren vooral van afstand gevolgd en vind dat hij zich inmiddels tot heel complete DJ heeft ontwikkeld, zeker gezien zijn leeftijd.

Hoogland: “We zijn dan ook blij hem nu aan ons topteam toe te kunnen voegen!

Mark Labrand is blij met zijn nieuwe baan bij Radio 538. “Al weken lang word ik met een heerlijk gevoel wakker, omdat ik mijn droombaan bij Radio 538 te pakken heb! Dit is zonder twijfel het beste wat mij kan overkomen als radio dj.

Labrand begon in 2002 bij de lokale omroep Zoetermeer FM, daarna gevolgd door Stadsradio Delft. In april 2003 maakte hij de overstap naar 3FM en vertrok in juni van datzelfde jaar naar Yorin FM. Sinds april 2006 was hij werkzaam bij SLAM!FM. Tegenwoordig is Labrand ook als voice-over te horen op Veronica TV.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen