Acteur Youssef Idilbi (31) overleden

Acteur Youssef Idilbi is overleden. De 31-jarige acteur sprong donderdagoch- tend van het dak van de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie en overleed ter plaatse. Dat heeft zijn management bekendgemaakt. Idilbi was onder meer te zien in de soap-serie ONM en de tv-series Westenwind, Russen en Dankert & Dankert. De zegsvrouw: “Iedereen is in shock en heel verdrietig. We wisten niet beter dan dat het goed met hem ging. Niemand had dit verwacht.

Youssef Sjoerd Idilbi werd op 7 mei 1976 geboren in Drachten. Hij volgde de theatervooropleiding in Groningen en studeerde af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Hij is 32 jaar geworden.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen