TROS-presentator Jaap Jongbloed krijgt lintje

Geplaatst op vr 25 apr 2008 om 14:51Presentator Jaap Jongbloed van de TROS heeft vandaag een lintje gekregen. Hij werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. “Vanwege zijn onuit- puttelijke inzet voor het tv-programma Vermist, vermisten en achterblijvers is TROS-presentator Jaap Jongbloed (foto) vanochtend benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau“, licht een zegsvrouw van de omroep toe. Harm Bruin Slot, topman van de Publieke Omroep, kreeg ook een lintje. Hij werd Officier in de Orde van Oranje-Nassau.


12 Reacties op “TROS-presentator Jaap Jongbloed krijgt lintje”


 1. Anoniem

  zo’n lintje is tegenwoordig ook niets meer waard…

 2. Tim20

  krijgen alle werknemers van Vermist dan een lintje ofzo? -_-

 3. Fred

  Is dat puur uit liefdadigheid dat die Jaap Jongbloed zo naarstig op zoek is naar vermiste personen of wordt er misschien toch ook wel jaarlijks 300.000 euri hiervoor op zijn bankrekening bijgeschreven. Wanneer krijg ik trouwens eens een lintje voor al mijn zuurverdiende belastingcentjes welke ik jaarlijks geheel belangenloos afsta aan het koningshuis en al die peperdure PO-medewerkers? ;)

 4. Freek

  Reactie op Anoniem:

  Klopt, dit gaat natuurlijk h-e-l-e-m-a-a-l nergens over. Niet dat lintjes ooit iets in hebben gehouden. Zoveel jaar bij dezelfde baas? LINTJE! :S

 5. Anoniem

  die jaap heeft er persoonlijk niets voor gedaan, behalve een paar ton opstrijken. Het team achter hem doet het meeste werk en hij is alleen degene die daarvoor met zijn kop op de buis mag. Belachelijk altijd die lintjes voor BN-ers.
  Bovendien snap ik het in dit geval helemaal niet: ik vind het echt smakeloos zoals Vermist mensen live op tv confronteert met slecht nieuws.

 6. Anoniem

  wat een zure reacties! Richt je gifpijltjes op het koningshuis en niet op de mensen die zo’n lintje krijgen. En als jullie azijnpissers moeite hebben met mensen die bij de televisie werken en die daar inderdaad goed voor betaald krijgen , dan moet je deze en ander sites links laten liggen. Niet meer aanklikken en nooit meer langskomen. Jullie worden gemist, ik bedoel vermist, als kiespijn.

 7. Peter | SBSfansite.nl

  Volgens mij is hier bijna iedereen jaloers, dat Jaap gewoon lekker betaald wordt, door leuk werk te doen en daar nogmaals voor wordt beloond door een lintje te krijgen.

  Ga toch naar de wc, als je toch zo nodig moet zeiken…

 8. Johan B.

  Uiteraard gaat Fred weer tekeer als het over iemand van de PO gaat. Dat er bij de CO ook lui rondlopen met een lintje vergeet hij maar weer eens. Ach ja en Fred een lintje………. dacht het niet.

 9. Just Me

  “TROS-presentator Jaap Jongbloed krijgt lintje”… samen met zo’n 3500 andere mensen…

 10. Tjeerd

  Als ik kijk wie er allemaal en lintje krijgen en waarvoor, dan zou ik het als een belediging ervaren als ik er één zou krijgen. Blijkbaar kan elke boerenlul eer tegenwoordig één krijgen.

 11. bluffy

  een lintje krijg je door al je vrienden en zakenrelaties in te zetten, simpel toch?

 12. nvanveldhuizen

  Beste Jaap,

  Mijn complimenten voor jou programma “vermist ”
  Wat is dit toch een geweldig programma. ik kijk er altijd met heel veel genoegen naar. kan ook heel emotioneel zijn. Ga zo door!!!!!!!!!!!

  Met vriendelijke groet,
  Nienke

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.