René en Natasja Froger samen in nieuwe familieshow

Geplaatst op za 26 apr 2008 om 10:05

Natasje Froger verzorgt de centrale presentatie van het nieuwe zaterdagse showprogramma Kinderen Zingen Met Sterren Op Weg Naar De Grootste Bingo Ooit dat vanavond voor het eerst te zien is op SBS 6. Haar man René Froger zit in de jury van het programma, waarin twee teams van drie jonge kinderen het onder aanvoering van wekelijks wisselende artiesten het al zingend tegen elkaar op nemen. René Froger: “Het leek me leuk om iets samen met Natasja te doen en ik ben gek op kinderen.

In de eerste aflevering van de nieuwe SBS 6-familieshow Kinderen Zingen met Sterren neemt Jeroen van der Boom het op tegen Gerard Joling. Ze voeren allebei een team van drie kinderen in de leeftijd van 5 tot 10 jaar aan. Elk kind zingt samen met hen een van hun succesnummers. De jury met René Froger, Anita Meyer en Jamai Loman geeft commentaar op de optredens.

Meer dan 1200 kinderen meldden zich bij SBS 6 om op televisie de sterren van de hemel te zingen. Maar slechts 24 van hen zingen uiteindelijk met de artiesten Jan Smit, Gerard Joling, Gordon, Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Jim, Jan Keizer en Thomas Berge.

Kinderen Zingen Met Sterren is een productie van Eyeworks. De eerste uitzending is vanavond tussen 20.00 en 21.30 uur te zien op SBS 6.
47 Reacties op “René en Natasja Froger samen in nieuwe familieshow”


 1. Belg

  Wat een titel! :s

 2. Flip

  Tjongejonge, die Jan Keizer is ook niet van de TV weg te slaan. Eerst Doe Maar Normaal, toen Ik hou van Holland en vanavond in Dit was het nieuws èn in Kinderen zingen met Sterren… -.-“

 3. D@@N

  Yugh, totaal geen zin in… Heb dat “Sterren dansen met…” en “… zingen/dansen met Sterren” etc. nu wel gehad. Ik ga vanavond eens kijken wat “Ik Wed dat ik het Kan” precies is.

 4. Patrick

  Ik heb hier dus ook geen zin in en ga Ik wed dat ik het kan eens proberen, lijkt me namelijk een erg leuk programma en de uitdagingen en het decor is veel belovend.

 5. Anoniem

  Wat een SUPER MEGA-hit gaat dit worden! Heel Nederland kijkt vanavond SBS hoor!!!!!! Not

 6. kevin

  misschien geen hit, maar wellicht wel stukken beter dan de films van de afgelopen weken.

 7. Mart

  Al dat negatieve gedoe over kinderen zingen met sterren. Als ik het hier zo bekijk gaat niemand het kijken wat ik persoonlijk ookhoop. Maar het gekke is dat er zeker 1.2 miljoen mensen hebben gekeken als we de kijkcijfers bekijken let maar op.

 8. Anoniem

  als men hier zegt dat het een flop wordt, wordt het meestal een hit. Maar wat wil je ook. De posters hier kijken vanavond naar carlo omdat het decor er zo veel belovend uitziet……

 9. JB

  En dat was nog maar een computeranimatie ;). Iets van SBS wordt volgens de RTL geilneven hier nooit wat, maar SBS heeft ze al tig keer om de oren geslagen. In vlaanderen zijn ze geen haar beter, een prachtige show als Can You Duet scoort nauwelijks kijkers, terwijl het topkwaliteit is.

 10. sbsfan

  Natasja gaat goed score let maar op.

 11. Anoniem

  HITTER DE HIT!!!

 12. sbsfan

  SUPER DIT PROGRAMMA WORDT DE GROTE HIT

  en Carlo kan inpaken.

 13. elwin

  Ik hoop dat die flopt, vind het verreweg van orgineel. Iedere keer weer van dit talentenjachten, ik ben ze beu!

 14. sbsfan

  Reactie op elwin:

  DAN KIJK JE TOCH NIET.
  DAN KIJK JIJ MAAR NAAR CARLO

 15. Mart

  Wist niet wat ik ervan moest verwachten maar dit gaat een flop worden als ik de foto’s bekijk. Zitten in een kleine studio en decor is zo lelijk echt goedkoopst wat er te vinden was. Dan die kinderen erbij, lijkt wel op dat programma op kinderzender jetix. Verder is het pas om 20.00 en duurt het tot 21.30, voor de doelgroep is het ook gewoon te laat.
  Eerste show zullen er nog wel wat mensen kijken uit nieuwsgierigheid maar daarna gaan ze echt onder het miljoen. Deze slag moet ik wed dat ik het kan winnen dat kan niet anders

 16. Elm

  Zal vast wel weer goed scoren, zoals al die programmas bij SBS die niet echt geweldig zijn..

 17. //DESH\\

  Altijd die kut reacties hier van gefrustreerde RTL-kijkertjes die hun mening aan iedereen willen opdringen. Als je niet wil kijken dan kijk je toch gewoon niet!

 18. Tim20

  Aan alle jaloerse RTL kijkers die niet kunnen hebben dat HGT 1,5 miljoen scoort en SBS6 winnaar is van de vrijdagavond:
  Vanavond HOEF je niet te kijken naar KZMS! Het is niet verplicht, hoor! Jullie zitten hier alleen maar te klagen en het programma af te kraken. Als je niet wilt kijken, kijk je toch naar Carlo?
  DOEN JULLIE EENS NIET ZO KINDERACHTIG! Want volgens jullie, kan SBS6 niets goed doen! Echt helemaal niets!
  Nou, even voor de goede orde: SBS6 komt gewoon met een nieuw programma op de zateragavond, wat niet als maar wordt uigemolken zoals bij Idols en X-factor, wat sommige mensen wél leuk vinden en wat misschien nog aardig wat kijkers trekt ook. NOU EN? Waarom lopen jullie toch allemaal zo te zeuren over élk nieuw programma van SBS6? Dan is een dubbele aflevering van House niet goed genoeg, dan vinden jullie Patricia Paay niet meer leuk in HGT omdat ze een misplaatste opmerking heeft gemaakt, dan is het weer niet goed dat SBS6 de naam veranderd van een Amerikaanse serie voor op de dinsdagavond, dan is het weer niet goed dat Peter R. de Vries de aandacht wil hebben voor z`n programma…………….. Het is ALTIJD wel wat. SBS6 kan volgens velen hier NOOIT iets goed doen. Dat is erg iriterend en ergerlijk. RTL heeft óók bepaalde dingen die nergens op slaan, zoals Mijn Man Kan Niet Dansen!

  Wat ik alleen maar bedoel te zeggen is: SBS6 kan nooit iets goed doen, en RTL4 doet altijd alles PRIMA!
  Zo zit het niet in elkaar…
  Wordt tijd dat sommige dat eens inzien!

  Nogmaals: ALS JE KINDEREN ZINGEN MET STERREN NIET LEUK VIND, HET IS NIET VERPLICHT OM TE KIJKEN HOOR! MAAR ZIT DAN NIET ZO TE ZEUREN EN TE KLAGEN HIER OP MC!

 19. Frank

  post 17: de Gefrustreerde SBS & publiekeomroep kijkertjesss dan die zijn net zo erg.

  maar ik denk eerlijk gezegt dat RTL gaat Winnen want
  ik wed dat ik het kan lijkt mij een kei leuk Programma.
  ik denk 1,200,000 / 1,300,000 / 1,400,000.

  Kinderen zingen met sterren het zit al in de naam STERREN.
  daar gaat denk ik niemand naar kijken.
  omdat de sterren WEER naar vooren komen bij SBS ook de kinderen hoor.
  maar bij ik wed dat ik het kan komen ook sterren in voor maar niet de hele tijd.
  trouwens KZMS is weer een heel goedkoop programma want het is gesponserd door de sponser bingo loterij.
  ik denk dat Kinderen zingen met sterren 800,000 / 900,000

  PS: ik ben GEEN Fan van RTL / SBS / PO ik geef gewoon mijn mening.:)
  Groetjes Frank

 20. Tjeerd

  Zulke nare en onaardige mensen die Frogers, verschrikkelijk

 21. Erwin | SBSfansite.nl

  @ Tim20: helemaal mee eens! Ik zie nog wel wat ik ga kijken.

  En trouwens, gister of eergister was er weer iemand over de toon van Shownieuws, even nog een reactie daarop: RTL 4’s RTL Boulevard heeft anders ook heel wat dingen waar je je aan kan ergeren, bijvoorbeeld de vele promotie voor Albert’s producties en de eigen zender promotie, terwijl SBS 6 Shownieuws ook programma’s promoot van ANDERE zenders!

 22. Frank

  post 21 erwin
  RTL Boulevard doet heel veel promote van SBS & PO maar ook voor RTL
  en erwin jij weet even goed dat SBS Shownieuws echt bijna elke uitzending het over Hollands got tallent hebben of een anders SBS programma.
  ik kijk veel Shownieuws en daar komt mee SBS / NET 5 / Veronica Promotie dan RTL 4578 / NL 123.
  bij RTL Boulevard is dat veel minder daar hebben ze het ook vaak over SBS / NET 5 / Veronica / NL 123 & RTL 4578.

  GR Frank

 23. Anoniem

  @ Post 18

  “Nou, even voor de goede orde: SBS6 komt gewoon met een nieuw programma op de zateragavond, wat niet als maar wordt uigemolken zoals bij Idols en X-factor”

  Laten we het maar niet hebben over de o zo originele vrijdagavond van een paar maanden geleden met Sterren dansen op het ijs. Bovendien is Holland’s Got Talent ook weinig origineel…

 24. sbsfan

  Laten we nu eens achter kzms staan en wachten

  Ik BEN SUPERFAN VAN SBS EN IK GA ZEKER KIJKEN

  DIT WORDT EEN MIGA HIT

 25. Anoniem

  Reactie op Frank:

  Inderdaad Frank!

  RTL Boulevard promoot ook vaak RTL programma’s (geef ze eens ongelijk!), maar dat valt niet zo op omdat RTL Boulevard wèl andere programma’s van NPO of SBS promoot. Zo was gisteren John vd Heuvel nog te gast voor het nieuwe programma Crime Time. Dat zul je bij SBS Shownieuws niet zo snel zien.

 26. Anoniem

  Reactie op Anoniem: Wat heeft dat nou weer met jou geciteerde stukje uit mijn reactie te maken?

 27. !#Michael#!

  Dit s gewoon een verkapte miniplayback show … zelfde kneuterige gehalte … Ik kijk nu ‘Ik wed dat ik het kan!’ en zap af en toe ffies naar ‘Kinderen Zingen Met Sterren’ maar ik vind het echt niks …

  ‘Ik wed dat ik het kan’ is daar in tegen een groots opgezette amusements show … En een genre dat niet uitgemolken is … tevens als IHvH dat ook niet was … De Talpa Media invloeden worden langzaam aan kenbaar binnen RTL Nedeland … en er komt eindelijk meer creativiteit binnen deze groep … nu moeten ze alleen nog hun zende profilatie onder de knie zien te krijgen en het komt allemaal goed :)

  En wat SBS6 vanavond betreft … ik hoop dat het genadeloos flopt … laten ze daar eens wat meer creativiteit in de bende brengen … with the stars is zo 2006 ;) … oja SBS6 loopt altijd achter de hype aan he :lol: copieren is ook een vak :P

 28. Yossarian

  Reactie op !#Michael#!:

  Ik denk eerder dat het omgekeerd is Michael: Ik wed dat ik wed dat ik het kan minder wordt bekeken dan dat kinderen met de sterren programma..

 29. Dennis

  Gezien het mooie weer, gelijk een duikeling van alle kijkcijfers, maar 441.000 kijkers is wel een heel slecht begin.

 30. Anoniem

  Ik wed dat ik ’t kan ook weinig kijkers. Maar ik vond het ook echt saai (het eerste half uur) en ben weggezapt naar PDL (eerder nam ik Ik hou van holland op om het na Paul te kijken)….

 31. Anoniem

  Net 400 duizend kijkers tjongejonge SBS heeft weer een vette flop te pakken!!

 32. Anoniem

  Reactie op Anoniem:
  Helemaal GEWELDIG deze kijkcijfers voor SBS, ik vind het dan ook meer dan gerecht en had niet durven dromen dat het zo slecht zou zijn.
  Ik had eigenlijk verwacht dat door de vele reclame die er voor gemaakt is, dit programma ook weer ging scoren, maar gelukkig zijn de mensen toch nog verstandig.
  Kijkcijfers scoren over de rug van kinderen vind ik vreselijk, egaal bij welke zender dit dan zou zijn.

 33. Anoniem

  Reactie op Anoniem: post30,
  iedereen heeft zo ongeveer 3/400 duizend kijkers minder door het geweldige weer.

 34. Anoniem

  Ronduit lachwekkend hoe velen zich hier vermaken als SBS een tegenvallend kijkcijfer heeft….. nee alsof RTL het zo geweldig doet door nog altijd Gordon de hand boven het hoofd te houden… het kan niet anders, Gordon moet wel beschikken over belastend materiaal betreffende de gehele top van RTL want niemand kan geloofwaardig maken dat een serieus commercieel bedrijf tevreden is met de kijkcijfers van Gordon…. eerst flopt Gillend Naar Huis, ja flopt want dat kijkcijfer sloeg helemaal nergens op voor een vrijdag op RTL en dan The Singing Bee….. geen enkel commercieel bedrijf met zelfs maar 50% aan serieus werkend denkvermogen en zakelijk inzicht zou er dan gewoon mee doorgaan

  En eh zelfs met 3/400.000 kijkers erbij is het uitermate zwakke score voor Carlo’s Wedden Dat variant als je uitgaat van de herrie waarmee RTL het heeft aangekondigd…. het zal niet voor niets zijn het telkens had doorgeschoven, RTL had er zelf blijkbaar ook maar weinig vertrouwen in anders programmeer je het wel in het hoogseizoen ipv het meermaals uit te stellen tot iedereen veilig en wel op het terras of op de camping zit…. dan heb je er geen vertrouwen in en gebruik je het als zomers opvullertje

 35. Eva

  @ post 34

  Je slaat wel behoorlijk door zeg. Niet normaal meer!
  9 van de 10 keer wordt rtl door het slijk gehaald / gebasht.

  Je moet ook wel een beetje eerlijk zijn tegenover jezelf.

 36. Anoniem

  Wat een aanfluiting was Sterren zingen met kinderen. Slecht decor. Een zeer slechte presentatrice en het was gewoon niet lekker weg te kijken.

 37. Anoniem

  @Post 23, nee ‘Ik Wed Dat Ik Het Kan’ is origineel…. wat is dat toch met 99% van de bezoekertjes hier… als RTL met de zoveelste kopie komt wordt het de hemel in geprezen en komt SBS met een soortgelijk programma of buitenlands succes dan is het de kopieerzender… merkwaardig hoor, noem nou eens 1 programma wat op RTL een groot succes was wat niet gewoon is afgekeken van een andere zender?

 38. jop

  ik vind smaakeloos hoe jullie over SBS praten

  net of RTL zoveel beter is.

 39. Anoniem

  agosie sbsfan zijn een beetje op hun teentje getrapt!! De hele week lopen ze rtl te kraken en nu dat het minder gaat met SBS Nix gaan ze gelijk in de aanval. Sorry hoor, maar sbs kijkers zijn net zo zielig als sbs!!

 40. Simon

  Gelukkig voor SBS heeft Kinderen zingen met Sterren maar 4 afleveringen!!!

 41. maurice

  Reactie op Anoniem:
  ik hou van holland mischien!

 42. Simon

  Ben nu Kinderen zingen met Sterren aan het kijken op: http://www.sbs6.nl/web/show/id=118411/langid=43

  Wat een kinderprogramma zeg, had niet misstaan in de middag op Jetix of Nickelodeon. :?

 43. Anoniem

  Reactie op !#Michael#!: Slechte Nederlandse spelling is ook een vak! :)

 44. Tim20

  Ik vond “Ik wed dat ik het kan!” & “Kinderen zingen met Sterren” allebei erg slecht. Ik heb eerst “Ik wed dat ik het kan!” gekeken, maar ben met 20 minuten al weggezapt. Wat liep dat rommelig zeg! De presentatie was slecht en de opdrachten die de kandidaten moesten doen zijn niet echt boeiend. Daarna ben ik even gezapt naar “Kinderen zingen met sterren”. Nou, daar ben ik met 5 minuten al weggezapt. Ongelooflijk, wat een slécht programma. Ik had gehoopt dat SBS6 er wat meer zou van maken, maar als het zó moet, dan nog liever een film op de zaterdagavond. Gelukkig voor SBS6 dat het maar 4 afleveringen telt, daarna gauw iets nieuws verzinnen, of dus een film! Dankzij KZMS zijn ook de cijfers van Groeten uit de Rimboe flinkt gedaald. Erg jammer, het was een leuke aflevering. Na die twee aanfluitingen van de commerciëlen heb ik MWDL maar gekeken, toch nog hét top-amusement van de zaterdagavond. Nu het afgelopen is, is er op de zaterdagavond helemaal niets leuks. Dan maar hopen van RTL7 of Veronica een leuke film progammeerd. Moet ik daar maar naar kijken! Want die twee ‘amusementshows’ van RTL4 en SBS6 zijn 3 keer niks.

 45. Anoniem

  Reactie op Tim20: Een maand lang Meimaand Filmmaand blockbusters op zaterdag en zondag!!!

 46. mark

  Reactie op Tim20: Een maand lang Meimaand Filmmaand blockbusters op zaterdag en zondag!!!

 47. Jopie

  Dat kattegejank van die kinderen is niet om aan te horen en die Froger zit er uit als een opgewarmd veenlijk

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.