René en Natasja Froger samen in nieuwe familieshow

Natasje Froger verzorgt de centrale presentatie van het nieuwe zaterdagse showprogramma Kinderen Zingen Met Sterren Op Weg Naar De Grootste Bingo Ooit dat vanavond voor het eerst te zien is op SBS 6. Haar man René Froger zit in de jury van het programma, waarin twee teams van drie jonge kinderen het onder aanvoering van wekelijks wisselende artiesten het al zingend tegen elkaar op nemen. René Froger: “Het leek me leuk om iets samen met Natasja te doen en ik ben gek op kinderen.

In de eerste aflevering van de nieuwe SBS 6-familieshow Kinderen Zingen met Sterren neemt Jeroen van der Boom het op tegen Gerard Joling. Ze voeren allebei een team van drie kinderen in de leeftijd van 5 tot 10 jaar aan. Elk kind zingt samen met hen een van hun succesnummers. De jury met René Froger, Anita Meyer en Jamai Loman geeft commentaar op de optredens.

Meer dan 1200 kinderen meldden zich bij SBS 6 om op televisie de sterren van de hemel te zingen. Maar slechts 24 van hen zingen uiteindelijk met de artiesten Jan Smit, Gerard Joling, Gordon, Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Jim, Jan Keizer en Thomas Berge.

Kinderen Zingen Met Sterren is een productie van Eyeworks. De eerste uitzending is vanavond tussen 20.00 en 21.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen