Nicolette van Dam: ‘Carlo mag mij kroepoekje noemen’

Carlo Boszhard en Nicolette van Dam verzorgen vanaf deze avond wekelijks het zaterdagavondamusement voor RTL 4 met de nieuwe show Ik Wed Dat Ik Het Kan. Erland Galjaard verwacht veel van de show: “Met de ervaren showmaster Carlo Boszhard en de zeer talentvolle nieuwkomer Nicolette, bedienen we een breed publiek.Jos Brink noemde zijn sidekick Sandra Reemer in ‘Wedden Dat?’ zijn kroepoekje. Nicolette: “Als tussen Carlo en mij de chemie goed zit, dan vind ik dat prima.”

In de studio ontvangt Carlo Boszhard zeven afleveringen lang personen die bijzondere uitdagingen aangaan. Groot of klein, alleen of met een groep. Weet iemand een prestatie te verbeteren dan staat daar een prijs tegenover. Lukt het niet dan is de prijs voor degene op wiens naam het record staat.

Programmadirecteur Erland Galjaard: “De inhoudelijke basis van het programma zijn bizarre, opmerkelijke en visueel zeer spannende records. Kortom: een ideaal en gezellig programma voor het hele gezin.

In elke uitzending van ‘Ik Wed Dat Ik Het Kan!’ worden bekende Nederlanders uitgedaagd zichzelf te overtreffen op sportgebied. “Zeven BN’ers proberen elkaar naar de kroon te steken in een recordpoging schoonspringen. In de eerste aflevering daag ik ze uit om mijn record te breken“, vertelt Nicolette. “Ik zet een goed record neer. Ik wed dat ik het beter kan dan Quinty Trustfull, Gigi Ravelli en Koert-Jan de Bruijn.

Ik Wed Dat Ik Het Kan is tussen 20.00 en 21.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen