Nieuwe Amerikaanse hitserie Army Wives bij NET 5

Van de maker van onder andere Grey’s Anatomy en Private Practice komt NET 5 vanaf mei met de nieuwe serie Army Wives (Lifetime). De serie vertelt het verhaal van vier vrouwen en een man die één overeenkomst hebben: ze hebben allemaal een dienstplichtige partner. Dat meldt een zegsvrouw van tv-zender NET 5 vandaag. “Ondanks de verschillende karakters groeien de vrouwen dicht naar elkaar toe en ontwikkelen ze een hechte band“, laat de woordvoerster van het tv- station vandaag weten.

De soldaatvrouwen en mannen uit Army Wives wonen allemaal in het legerdorp Fort Marshall. De hoofdrolspelers verschillen veel van elkaar. Claudia Joy Holden (Kim Delaney, Law & Order: SVU, The O.C.) is een sterke en gerespecteerde vrouw in Fort Marshall. Ze is getrouwd met een van hoogste officieren van het leger en staat geheel achter haar man. Alhoewel Claudia een volmaakte vrouw lijkt, draagt zij toch een groot geheim uit het verleden met zich mee dat haar reputatie zware schade kan aanbrengen.

Pamela Moran (Brigid Brannagh, Navy NCIS, Angel) is een voormalig politieagente maar gaf haar carrière op toen ze trouwde met haar man, een soldaat bij de Delta Force. Alhoewel ze geen spijt heeft van deze keuze, heeft ze regelmatig moeite met de roddels en de militaire verplichtingen waar ze zich aan moet houden.

De jonge en redelijk naïeve barkeepster Roxy LeBlanc (Sally Pressman, Criminal Minds) kent haar man net vier dagen als ze met hem trouwt. Ook hij is soldaat en zo komt Roxy met haar twee zoontjes (uit eerdere relaties) in Fort Marshall terecht. Daar blijkt al snel dat ze zich flink moet aanpassen om bij de rest van de vrouwen te horen.

De toegewijde echtgenote Denise Sherwood (Catherine Bell, Law & Order: SVU, JAG) kent niets anders dan het militaire leven. Haar vader en grootvader hebben in het leger gezeten en Denise heeft altijd in legerdorpen gewoond. Ze trouwde met een sterke soldaat en voelt zich veilig in het dorp, maar haar veiligheid wordt op de proef gesteld doordat haar zoon haar bij afwezigheid van zijn vader mishandelt.

Roland Burton (Sterling K. Brown, Supernatural) is de echtgenoot van Joan Burton, een vrouwelijke officier. Joan is net terug uit Afghanistan en heeft hier flinke trauma’s aan overgehouden. Roland worstelt met zijn leven in Fort Marshall, waar hij als psychiater werkt. Ondertussen probeert hij dichter naar zijn vrouw Joan toe te groeien.

Army Wives is vanaf maandag 26 mei wekelijks om 21.30 te zien bij NET 5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen