Classic FM: ‘Populairste klassieke muziekzender’

Classic FM is de populairste klassieke muziekzender van Nederland. Het station met licht klassieke muziek heeft met ruim twee miljoen verschillende radioluisteraars, meer luisteraars dan Radio 4. Dat meldt Classic FM vandaag. Zij baseert zich op het onderzoek van Intomart GfK naar de radiobeluistering in Nederland. Programma directeur Pieter Buijs: “Ik ben ontzettend trots dat Classic FM dankzij een toegankelijke radio- programmering zoveel mensen aan zich weet te binden.

Classic FM is de populairste radiozender van Nederland die klassieke muziek uitzendt. “Maar liefst 14,7% van alle Nederlanders van 10 jaar en ouder luistert naar Classic FM. Voor Radio 4, de klassieke zender van de publieke omroep, komt dit aantal op 12,3%“, aldus een woordvoerder van Classic FM.

Pieter Buijs, Program Director Classic FM: “De cijfers bewijzen dat er onder de Nederlandse radioluisteraars veel belangstelling is voor licht klassieke muziek en dat Classic FM prima in die behoefte weet te voorzien.” Classic FM is overal in Nederland te ontvangen via de kabel, internet, Canal Digitaal en Digitenne.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen