Louis van Gaal tafelheer in De Wereld Draait Door

De stoel naast Matthijs van Nieuwkerk in het programma De Wereld Draait Door is deze dinsdag gereserveerd voor voetbaltrainer Louis van Gaal. De VARA spreekt van een ‘bijzondere tafelheer’. “Louis van Gaal neemt de rol van sidekick op zich. Voor De Wereld Draait Door maakt de man, die vrijwel nooit te gast is in programma’s die niet met voet- bal te maken hebben, een uitzonde- ring“, zegt een zegsvrouw. Louis eerdere optreden in de talkshow was volgens de VARA ‘memorabel’.

Aan het begin van dit seizoen waren Van Gaal en zijn toekomstige vrouw Truus eenmalig te gast in De Wereld Draait Door. “Het werd een memorabel gesprek, waarin tafelheer Marc-Marie Huijbregts het stel persoonlijke ontboezemingen wist te ontlokken“, aldus de VARA.

Louis van Gaal werd op 8 augustus 1951 geboren in Amsterdam. Hij voetbalde bij Ajax, Telstar en Sparta. Daarna boekte hij als trainer successen bij ondermeer Ajax en Barcelona. Ook was hij bondscoach van het Nederlands elftal. Momenteel is Van Gaal trainer bij AZ. De Wereld Draait Door met tafelheer Louis is om 19.30 uur te zien.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen