Life & Cooking rond koffietijd: Frans Bauer op visite

De kookshow Life & Cooking verschuift vandaag eenmalig van het eind van de zondagmiddag naar de koffietijd op zondagmorgen. Vanaf 11.00 uur vieren Carlo Boszhard en Irene Moors de ver- jaardag van Prins Willem Alexander en is er koffie met appelgebak voor alle genodigden. Marlayne Sahupala, zangeres van de Koffietijd-tune, verzorgt op gepaste wijze de opening van deze speciale uitzending. Verder verzorgen Frans Bauer en de Vlaamse Laura Lynn een optreden.

De komende Koninginnedag wordt besproken met royaltydeskundige Marc van der Linden en ook zijn Anita Witzier en haar ‘sisters’ te gast. Daarnaast zijn ex-BZN-zangeres Carola Smit en Carlo’s nieuwe ‘Ik Wed Dat Ik Het Kan’-collega Nicolette van Dam van de partij.

Verder komt Frans Bauer op de koffie. Over twee weken gaat hij trouwen en deze heuglijke gebeurtenis is onderwerp van gesprek. “Misschien wordt dit wel zijn vrijgezellenpartij, want alles kan bij ‘Life & Cooking’. Frans brengt op dit vroegere uur een duet ten gehore met de Belgische zangeres Laura Lynn, met de titel ‘Al Duurt De Nacht Tot Morgenvroeg’ “, aldus een zegsvrouw van RTL 4.

Life & Cooking is vanochtend 27 april tussen 11.00 en 13.15 uur te zien bij RTL 4. Deze speciale Life & Cooking-uitzending wordt ’s middags herhaald vanaf 15.00 uur.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen