Life & Cooking rond koffietijd: Frans Bauer op visite

Geplaatst op zo 27 apr 2008 om 9:45

De kookshow Life & Cooking verschuift vandaag eenmalig van het eind van de zondagmiddag naar de koffietijd op zondagmorgen. Vanaf 11.00 uur vieren Carlo Boszhard en Irene Moors de ver- jaardag van Prins Willem Alexander en is er koffie met appelgebak voor alle genodigden. Marlayne Sahupala, zangeres van de Koffietijd-tune, verzorgt op gepaste wijze de opening van deze speciale uitzending. Verder verzorgen Frans Bauer en de Vlaamse Laura Lynn een optreden.

De komende Koninginnedag wordt besproken met royaltydeskundige Marc van der Linden en ook zijn Anita Witzier en haar ‘sisters’ te gast. Daarnaast zijn ex-BZN-zangeres Carola Smit en Carlo’s nieuwe ‘Ik Wed Dat Ik Het Kan’-collega Nicolette van Dam van de partij.

Verder komt Frans Bauer op de koffie. Over twee weken gaat hij trouwen en deze heuglijke gebeurtenis is onderwerp van gesprek. “Misschien wordt dit wel zijn vrijgezellenpartij, want alles kan bij ‘Life & Cooking’. Frans brengt op dit vroegere uur een duet ten gehore met de Belgische zangeres Laura Lynn, met de titel ‘Al Duurt De Nacht Tot Morgenvroeg’ “, aldus een zegsvrouw van RTL 4.

Life & Cooking is vanochtend 27 april tussen 11.00 en 13.15 uur te zien bij RTL 4. Deze speciale Life & Cooking-uitzending wordt ’s middags herhaald vanaf 15.00 uur.
23 Reacties op “Life & Cooking rond koffietijd: Frans Bauer op visite”


 1. Bernie

  Is het live? Want dan is het tof.

 2. Tim20

  450.000 kijkers ’s ochtends?

 3. Bernie

  Reactie op Tim20: Ik denk eigenlijk minder. Normaal gesproken scoort rtl rond dit tijdstip zo’n 200k kijkers. Zullen er nu denk ik zo’n 300k-400k worden :@

 4. Thom

  Het is live ja ;), ik denk dat het ook niet zo goed zal gaan scoren, want het is toch ’s ochtends en het is een warme dag vandaag. Volgende week weer op het normale tijdstip

 5. elg

  ik denk dat het nog best wel kan scoren… mensen slapen meestal uit op zondag en rond 11.00 is het weer nog niet op zijn best… denk eerder dat de herhaling om 15.00 tegenvalt…

 6. Elm

  Haha wel leuk voor een keertje :D

 7. Bernie

  Brilliant hoe ze net Koffietijd nadeden _O_

 8. elg

  vind t wel wat hebben zo in de ochtend!

 9. Ronald

  Pech voor ze dat het zo’n mooi weer is vandaag, ik ga in de tuin in de zon zitten.

 10. Televisiefreaks

  Ik gok op 460.000 kijkers in de ochtend voor Life & Cooking.

 11. Sandra

  O, net toen ik er langs zapte dacht ik dat het een herhaling van vorige week was. Wat is eigenlijk de aanleiding dat het zo vroeg is nu, en niet om 17.00u? Voetbal?

 12. Thom

  Ja ;) Finale van de KNVB Beker ;) Is al een paar weken bekend dat het om 11.00 zou zijn

 13. Simon

  Ik denk dat er ook nog wel veel mensen om 15:00 gaan kijken naar de herhaling.

 14. mart

  Leuk dat life & cooking zrond deze tijd. Alleen is het weer fantastisch weer dus zal het denk ik zo’n 200.000 kijkers trekken zoals normaal om deze tijd.
  Wel zonde want als de kijkicjfers tegenvallen heb je kans dat ze dit nooit meer doen terwijl het echt geweldig is. Moeten ze in de wintermaanden ook maar eens proberen dan halen ze makkelijk 600.000 kijkers.

 15. fred

  Wat Irene Moors al zei klopt mijns inziens wel; Weinig promotie door de zender voor deze afwijkende uitzendtijdstip.
  Verder wel weer gewoon gezellig programma. Wie weet is de toekomst voor hen wel de zondagochtend. Dan hebben ze, geloof ik, het complete weekend van RTL wel invulling gegeven.

 16. Matt

  Het is totaal niet gepromoot door RTL !! …niemand weet dat dat programma eenmalig in de ochtend is gezet.
  Stom want het is erg leuke televisie. Ook voor de ochtend !!
  Volgende week gelukkig weer in de middag !

 17. Fred

  Er is bij RTL weinig tot geen promotie voor oudere programma’s. Ik denk nu aan Eigen Huis &Tuin. Dat heeft met tijden ook wat extra aandacht nodig. RTL doe er wat aan, jullie programma’s lijken soms vol te zitten met SBS promotie.

 18. Frank

  Dat het iets meer dan 2 uur na uitzending direct weer herhaald werd, heeft te maken met het feit dat ze inderdaad niet heel veel kijkers verwachten. Om de sponsors toch tevreden te stellen, meteen maar een herhaling. Dat maakt toch een leuk totaaltje…

 19. kritische lezer

  Oh oh wat wordt er weer triest gebabbeld op deze site. De kijkers naar dit programma en zij die er iets over te melden hebben hebben het nivo van deze presentatoren. Maar ach ieder zijn meug ;))

 20. Elm

  Reactie op kritische lezer:

  Niveau, ;)

 21. Anoniem

  @Post 20
  en het is niet muggeziften maar muggeNziften

 22. Elm

  Ik zag anders nergens dat woord staan? Raar!

 23. michel

  jammer zn lage score voor live en cooking! vind wel dat er toch een nieuw ochtendprogramma moet komen! verder op rtl gemist naar ik wed dat ik het kan gekeken en vond het bovenverwachting leuk! begon de afgelopen jaren carlo een beetje irritant te vinden maar, dit hij erg leuk! ook nicolette vond ik het erg leuk doen! haar rol in het programma was groter dan ik dacht dus laat haar aub samen met carlo op komen!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.