Jan Slagter woedend op Lennart van der Meulen

Jan Slagter, directeur van omroep MAX is woedend op de netmanager van Nederland 2, Lennart van der Meulen. Van der Meulen eiste zaterdag in de media dat Schrijver na de zomerstop meer kijkers gaat trekken. “Belachelijk“, reageert Slagter in De Telegraaf. “Hij doet net alsof Loretta bij hem in dienst is. Het is misschien zwaar aangezet, maar dit voelt als een dolk in de rug. Er zijn programma’s die veel slechter scoren.” Loretta zelf werd overvallen door de negatieve publiciteit.

Loretta werd zelf overvallen door de negatieve publiciteit en is niet voor commentaar bereikbaar. “Het is mijn taak als omroepdirecteur om nu iedereen te woord te staan. Ik sta pal achter Loretta en houd haar liever even uit de wind“, aldus Slagter.

Slagter vindt het niet chique dat de netmanager zich hierover uitlaat in de krant. “Het ligt genuanceerder en het is niet chique dat hij het over een persoon heeft zonder dat ze ergens van afweet.

Slagter onderschrijft de stelling dat aan het programma moet worden gewerkt. “Er liep al een afspraak om het programma te evalueren. Een netmanager heeft zich echter niet te bemoeien met de inhoud. Hij speelt het in dit geval op de persoon, en gaat hiermee echt zijn boekje te buiten. Loretta verdient dit niet.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen