Jochem van Gelder: ‘Praatjesmakers vanuit Curaçao’

Foto: NCRV/KippaJochem van Gelder opent een nieuwe serie van vijf Praatjesmakers op woensdag 7 mei vanuit het zonnige Curaçao. De eerste twee staan in het teken van Curaçao, waar eind vorig jaar twee programma’s in de buitenlucht zijn opgenomen. De overige drie zijn reguliere studio-uitzendingen. Dat meldt de NCRV. De omroep zegt veel reacties van kijkers uit Curaçao te krijgen die Praatjesmakers via BVN kijken, als: “Hier wonen ook veel Nederlands sprekende praatjesmakers.

De redactie werd benieuwd hoe de praatjesmakers uit Curaçao aankijken tegen de volwassen wereld én hoe ze tegen Nederland aankijken.

In de eerste uitzending op 7 mei ontmoet Jochem de 8-jarige Leonardo, die tv-kok wil worden en tijdens de opname een staaltje van z’n kookkunst laat zien. In het onderdeel de Praatjesraden quiz spelen premier van de Nederlandse Antillen Emily de Jongh en Michael Boogerd. Beiden spelen ze voor een goed doel op Curaçao. Emily speelt voor het St. Jozef internaat Santa Roza en Michael voor Stichting Jeugdfonds Nederlandse Antillen.

In de rubriek ‘het tafelgesprek’ voert Jochem een gesprek met een kind over z’n hobby. In deze aflevering een op het strand opgenomen gesprek met Mitch die alles weet van orkanen.

Op 2 juli 2008 begint weer een nieuwe reeks van zes Praatjesmakers-afleveringen.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen