Patty Brard en Chazia Mourali in Ranking the Stars

Geplaatst op vr 25 apr 2008 om 8:02

Paul de Leeuw heeft de namen van de tien vrouwen die meedoen aan de zomereditie van Ranking The Stars bekend gemaakt. Catherine Keyl, Chazia Mourali, Heleen van Royen, Lieke van Lexmond, Lucille Werner, Irene van de Laar, Nada van Nie, Patty Brard, Tatjana Simic en Yolanthe Cabau van Kasbergen gaan vanaf vrijdag 16 mei de strijd met elkaar aan. “We maken deze extra zomereditie van Ranking the Stars, omdat het zo ontzettend leuk is om te doen“, zegt De Leeuw.

BNN’s Ranking the Stars wordt gepresenteerd door Paul de Leeuw en is het beste te typeren als een humoristische personalityshow waarin tien vrouwlijke sterren zichzelf blootgeven. “We maken deze extra zomereditie van Ranking the Stars, omdat het zo ontzettend leuk is om te doen. Ik krijg nu weer tien vrouwen tegenover me en daar zit behoorlijk wat vuurwerk tussen. Ranking the Stars is mijn leukste uitje van het jaar“, aldus Paul de Leeuw.

Elke week krijgen de vrouwen vragen voor hun kiezen over zichzelf en over de andere deelnemende sterren. De dames moeten een lijstje maken van één tot en met tien, waarin ze zichzelf en de anderen rangschikken. Dezelfde vraag is ook al gesteld aan een panel van honderd mensen. Degene die het best in staat is de mening van het panel in te schatten, wint het spel. Ondertussen leren we de vrouwelijke sterren veel beter kennen, want elke plaats op de lijst moet natuurlijk wel gemotiveerd worden.

Dat kan leiden tot verrassende uitspraken over en weer, want wie zet je op plaats tien en wie op plaats één en vooral waarom? De tien dames die deelnemen aan de zomereditie worden veelvuldig geportretteerd in de media. Zo ontstaan beeldvorming en imago’s. BNN’s Ranking the Stars laat zien hoe de dames over zichzelf denken en hoe ze naar elkaar kijken.

Op 9 mei wordt als opwarmertje een compilatie uitgezonden van de hoogtepunten van het vorige seizoen met de mannen. Vanaf vrijdag 16 mei is Ranking the Stars terug om 20.30 uur op Nederland 3.
13 Reacties op “Patty Brard en Chazia Mourali in Ranking the Stars”


 1. P@trick

  Erg leuk en ik denk dat er veel mensen weer naar uitkijken, alleen nu doet de PO hetzelfde als de commerciele en buiten ze een format uit door het twee keer in het seizoen te brengen.
  en dat is eigenlijk erg jammer.
  Zo gaat straks het bijzondere ervan af, denk ik en uiteindelijk ben je veel te snel door de goede kandidaten heen.

 2. elg

  ik dacht dat ze met een speciale voetbalvrouwen editie kwamen in mei (voor het EK) en dan in oktober een nieuwe serie

 3. Ronald

  Leuk! Als ze ook deze keer maar de dames weer helemaal volgieten met champagne, want dat is juist het succes van het programma! Iedereen is er flink loslippig door ;)

 4. winnie

  Ik vond de andere twee serie’s superleuk. Ben benieuwd deze keer, leuk dat Yolanthe en Lieke erbij zitten, de andere zijn allemaal wat ouder. Vorige keer hadden ze in mijn ogen “nettere” vrouwen. Over Patty zullen we het maar niet hebben, als ze er maar niet de hele tijd door heen kwekt met haar grote mond.

 5. elwin

  Leuke dames! Ik ga weer kijken, heb de afgelopen twee seizoenen ook gezien.

 6. Chiel

  Patty, Catherine, Chazia; LEUK!

 7. bluffy

  yak, patty en catherine ik ga zeker niet kijken.

 8. Fred

  Zolang Lucille Werner haar mond houdt, een beetje uit beeld blijft en geen rondjes gaat lopen is het nog net vol te houden. ;)

 9. Mart

  Reactie op Fred:
  wat is dit nou weer voor flauwe opmerking over lucille. Wees maar niet bang hoor lopen zal ze zkr niet met haar handicap.

 10. D@@N

  Leuke vrouwen! Vooral met Chazia, Patty en Tatjana zal het helemaal gezellig worden!

 11. Tetje

  Dit heb ik in mijn agenda gezet want dit wil ik niet missen!

 12. lulu

  mijn mening over patty: ik vind haar een topwijf, veel humor en zij is zichzelf!!!!!!

 13. baby

  Mijn mening over patty is dat het een opgepompte travo is. Ze lijkt op een aap en er komt niks zinnigs uit haar mond.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.