Patty Brard en Chazia Mourali in Ranking the Stars

Paul de Leeuw heeft de namen van de tien vrouwen die meedoen aan de zomereditie van Ranking The Stars bekend gemaakt. Catherine Keyl, Chazia Mourali, Heleen van Royen, Lieke van Lexmond, Lucille Werner, Irene van de Laar, Nada van Nie, Patty Brard, Tatjana Simic en Yolanthe Cabau van Kasbergen gaan vanaf vrijdag 16 mei de strijd met elkaar aan. “We maken deze extra zomereditie van Ranking the Stars, omdat het zo ontzettend leuk is om te doen“, zegt De Leeuw.

BNN’s Ranking the Stars wordt gepresenteerd door Paul de Leeuw en is het beste te typeren als een humoristische personalityshow waarin tien vrouwlijke sterren zichzelf blootgeven. “We maken deze extra zomereditie van Ranking the Stars, omdat het zo ontzettend leuk is om te doen. Ik krijg nu weer tien vrouwen tegenover me en daar zit behoorlijk wat vuurwerk tussen. Ranking the Stars is mijn leukste uitje van het jaar“, aldus Paul de Leeuw.

Elke week krijgen de vrouwen vragen voor hun kiezen over zichzelf en over de andere deelnemende sterren. De dames moeten een lijstje maken van één tot en met tien, waarin ze zichzelf en de anderen rangschikken. Dezelfde vraag is ook al gesteld aan een panel van honderd mensen. Degene die het best in staat is de mening van het panel in te schatten, wint het spel. Ondertussen leren we de vrouwelijke sterren veel beter kennen, want elke plaats op de lijst moet natuurlijk wel gemotiveerd worden.

Dat kan leiden tot verrassende uitspraken over en weer, want wie zet je op plaats tien en wie op plaats één en vooral waarom? De tien dames die deelnemen aan de zomereditie worden veelvuldig geportretteerd in de media. Zo ontstaan beeldvorming en imago’s. BNN’s Ranking the Stars laat zien hoe de dames over zichzelf denken en hoe ze naar elkaar kijken.

Op 9 mei wordt als opwarmertje een compilatie uitgezonden van de hoogtepunten van het vorige seizoen met de mannen. Vanaf vrijdag 16 mei is Ranking the Stars terug om 20.30 uur op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen