Humberto Tan verandert mannen in ware John Travolta’s

Vrouwen die de bekende consequente dansweigering van hun man zat zijn, schakelen de hulp in van Humberto Tan in zijn nieuwe programma Mijn Man Kan Niet Dansen, dat vanaf donderdag 1 mei wekelijks om 20.30 uur te zien is bij RTL 4. Humberto overvalt wekelijks drie mannen op de bouwsteiger, het voetbal- veld, thuis of op kantoor. Vervolgens wordt geprobeerd de mannen binnen een week te transformeren tot ware John Travolta‘s, Ricky Martin’s of juist jonge Justin Timberlake‘s.

De bouwvakkerkistjes, kicksen of pantoffels worden verruild voor dansschoenen en met hulp van drie professionele danscoaches wordt geprobeerd de mannen binnen een week te transformeren tot echte dansers. Het avontuur eindigt met een dansfinale tussen de drie mannen onder toeziend oog van al hun vrienden, collega’s en familie.

Om de mannen over te halen hun dansgêne te overwinnen, valt er voor hen een zeer aantrekkelijke prijs te winnen. “De man die de danswedstrijd wint, ziet namelijk zijn allergrootste wens in vervulling gaan, of dit nu een totale opknapbeurt voor zijn motor, een verblijf met het hele gezin in Disney World Florida, een keer in een échte Formule 1-auto rijden of een thuiswedstrijd van FC Barcelona bijwonen, is.”

Elke week krijgen de drie mannen dezelfde opdracht voor een vaste kuur: een dans die altijd in de stijl is van een bekende dansfilm, musical of artiest, zoals ‘Saturday Night Fever’, Michael Jackson of ‘Dirty Dancing’. “Individueel oefenen ze met hun danscoach ook een vrije dans, waarmee ze hun vrouw kunnen verrassen op het eerstvolgende feestje“, licht een woordvoerster van RTL 4 toe.

Tijdens de afsluitende wedstrijd worden de dansprestaties van de mannen niet alleen door een professionele choreograaf beoordeeld, maar ook door tien vrouwen die allemaal gek zijn op dansen. “Zij beslissen gezamenlijk welke man het beste kan dansen na een week van keihard repeteren en wie dus zijn ultieme droom wint.”

Mijn Man Kan Niet Dansen: vanaf donderdag 1 mei, om 20.30 uur bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen