Koninginnedagconcert op RTL 5 met Frank Dane en Elize

Foto: SBS/ElvinRadio 538 organiseert op 30 april opnieuw haar grote Koninginnedagfeest op het Museumplein in Amsterdam. Nieuw dit jaar is dat feestgangers die de optredens van alle artiesten en 538-dj’s nog eens willen bekijken of die het live-spektakel hebben gemist, diezelfde avond nog een muzikale registratie kunnen bekijken bij het programma RTL 5 In Concert: Radio 538 Koninginnedag- concert. De presentatie is in handen van Frank Dane, broer van Robert Jensen, en de zangeres EliZe.

Presentatie van de compilatie, met hoogtepunten van het Koninginnedagfeest en diverse backstage interviews, is in handen van EliZe, bekend van hits als ‘Automatic’ en ‘Into Your System’ en 538-dj Frank Dane.

De artiesten line-up is ook dit jaar weer indrukwekkend. Zo zullen onder anderen Kane, Jan Smit, David Guetta, Krezip, VanVelzen, Jeroen van der Boom, Leaf en Alain Clark een optreden op de 538-tribune geven, maar deze lijst wordt nog regelmatig aangevuld met nieuwe bekende namen. Een volledig overzicht van de artiesten is te vinden op www.radio538.nl

De uitzending ‘RTL 5 In Concert: Radio 538 Koninginnedagconcert’ is nog op koninginnedag zelf, woensdag 30 april, te zien tussen 23.00 en 00.00 uur op RTL 5.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen