EO start opnames dramaserie Juliana II

De EO start op Koninginnedag met de opnames voor de nieuwe vierdelige serie Juliana II. De serie is de opvolger van de eerste reeks, die destijds meer dan 1.3 miljoen kijkers trok. Dat meldt de EO vandaag. “Juliana II neemt de kijker mee naar turbulente tijden (1940-1958) en spraakmakende kwesties, zoals de oorlogstijd, troonsbestijging, de Hofman- affaire, en Juliana’s relatie met Bernhard. Afleveringen die je persoonlijk raken. Wederom een uniek gedramatiseerd historisch document.”

Juliana II omvat een breder tijdvak dan de eerste serie en schetst een groter aantal gebeurtenissen uit Juliana’s leven. Hoe beleefde Juliana de Tweede Wereldoorlog en de Watersnoodramp? En hoe gaat ze om met haar huwelijksproblemen? De serie gaat integer en respectvol in op controversiële kwesties, zoals de troonsbestijging en de roemruchte Hofmans-affaire.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen