754.000 kijkers voor Herrie In Het Hotel


De kijkcijfers van dinsdag 29 april 2008 (SKO)

Herrie in het hotel (RTL4, 21:28) – In het tweede seizoen van Herrie In Het Hotel gaan chef-kok Herman den Blijker en hotelier Willem Reimers opnieuw naar noodlijdende hotels met restaurants in binnen- en buitenland. Theo en zijn vrouw Anneliek hadden hun bedrijf vorig jaar zelfs al te koop gezet. Anneliek: “Er was zelfs al een goed bod geweest. Ik dacht ineens: we zijn gek, het is een prachtig pand in een mooie buurt, we blíjven.” Theo gaf hen gelijk op voor Herrie in het hotel.

Theo: “We hebben ons in november meteen aangemeld voor het tv-programma ‘Herrie in het Hotel’. Een paar dagen later was er telefoon. Ze wisten alles al. Van de mooie locatie in de Parken, van de restaurants die hier in de buurt zitten. Noem maar op. En ze zouden komen.” Herman had verschillende kritieken. Theo: “Herman raadde me aan in het vervolg maar lekker thuis te gaan koken en een professionele kok aan te stellen. En die hebben we nu met Jos.” Herrie In Het Hotel werd dinsdag door 754.000 kijkers (madl: 12.4%) bekeken.

Desperate Housewives (NET5, 20:31) – Dinsdag was de voorlopig laatste aflevering van de populaire serie Desperate housewives. In de laatste episode probeerden de bewoners van Wisteria Lane in de nasleep van de tornado hun leven weer op te pakken. Maar dat is niet gemakkelijk gezien de omvang van de schade. Bovendien zijn er zoals altijd weer interessante ontwikkelingen gaande. Lynette is druk met familiezaken en Gabrielle neemt deze week afscheid van haar overleden verloofde. Wanneer het huis van Bree niet op korte termijn te repareren is, biedt Susan haar en Orson onderdak aan. Al gauw raakt het gezin van Susan verslaafd aan de voortreffelijke kookkunsten van Bree. Na de zomer zijn de Desperate housewives weer terug met nieuwe geheimen en spannende ontwikkelingen. Desperate Housewives werd dinsdag door 337.000 kijkers (madl: 5.9%) bekeken.

Manchester United – FC Barcelona (NOS, Ned3, 20:41) – Manchester United staat in de finale van de Champions League. De Engelse club was thuis met 1-0 te sterk voor Barcelona. Nu Manchester al zeker is van de finale van het kampioenenbal, weet het zeker dat het een tegenstander treft uit de eigen Premier League. Vandaag strijden Chelsea en Liverpool voor een finaleticket, die op 21 mei wordt gespeeld in Moskou. Manchester’s Alex Ferguson: “Dit is geweldig. Deze club verdient het om in de finale te staan, voor de geschiedenis en de supporters. Fantastisch.” Barcacoach Frank Rijkaard: “Ik ben teleurgesteld. Ik had vooraf al het idee dat de wedstrijd zou worden beslist op een detail. Dat is uitgekomen. Ik vond dat we als team het beste van het spel hadden, net als in Barcelona vorige week. Maar zij winnen en gaan dus door.” Manchester United – FC Barcelona trok 1.711.000 kijkers (madl: 28.7%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen