Allez Allez Zimbabwe op RTL 7; De Builoft Van op RTL 8

Na het toevoegen van Baywatch (19:00) aan de vooravond van RTL 7, wordt nu ook de Vlaamse docusoap Allez Allez Zimbabwe (20:00) dagelijks uitgezonden door het station. Zusterzender RTL 8 vervangt ‘supernanny’ Jo Frost vanaf deze week voor de opvoedserie Een huis vol kleine etterbakjes (19:00) en brengt in plaats van The Nanny de voormalige Tien-serie De Bruiloft Van (20:00) op de buis. Daarmee is de vooravond van de tv- kanalen gewijzigd. RTL zet vooral in op Allez Allez Zimbabwe.

Kom alsjeblieft naar Zimbabwe en selecteer een nationaal team van vijf talentvolle renners. Neem hen mee naar België en bereid ze voor op het wereldkampioenschap veldrijden in Duitsland. Word een held in Zimbabwe!“. Dit bijzondere verzoek kreeg de Belgische oud-wielrenner Roger de Vlaeminck van de Zimbabwaanse Wielren- nersfederatie. Roger nam het aanbod aan en begon aan het onbekende avontuur. Allez Allez Zimbabwe, vanaf deze avond te zien bij RTL 7, vertelt het verhaal van een groep jonge Afrikaanse wielrenners die ervan dromen om in Europa door te breken.

RTL 7 heeft Allez Allez Zimbabwe veelvuldig gepromoot. “De jongens krijgen van een sponsor het beste materiaal en leren van Roger de fijne kneepjes van het veldrijden. Uiiteindelijk nemen de jongens zelfs deel aan het WK Veldrijden. In ‘Allez Allez Zimbabwe’ leeft de kijker in elke aflevering mee met hun aanstekelijke avonturen“, staat in het persbericht te lezen.

Allez Allez Zimbabwe is iedere werkdag om 19.50 uur te zien op RTL 7.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen