Willeke Alberti in Goede Tijden: ‘Ik kijk altijd!’

Willeke Alberti krijgt een gastrol in de soap Goede Tijden Slechte Tijden op RTL 4. De opnames met Willeke, die niet zichzelf zal spelen, beginnen eind mei. Dat heeft RTL Nederland laten weten. Willeke Alberti is blij met haar nieuwe rol. “Via mijn rol in GTST boor ik weer een jongere doelgroep aan“, vertelt Willeke. Dus ik vernieuw mezelf weer helemaal. En dat op mijn leeftijd, haha.” De tv-makers hebben voor Alberti gekozen omdat dat “hartstikke leuk” is en het “wat extra publiciteit oplevert“.

Het is nog niet bekend welke rol Willeke Alberti zal gaan spelen in de soapserie. “Welke rol ze gaat vertolken is nog niet bekend, maar zeker is al wel dat ze niet als zichzelf te zien zal zijn. We huren haar echt als actrice in“, aldus een woordvoerder.

Met haar rol in GTST gaat voor Willeke een lang gekoesterde droom in vervulling. “Ik kijk altijd!“. De voorkeur van de actrice en zangeres gaat uit naar een pittig personage. “Iets heel anders dan mensen van me gewend zijn zou ik wel erg leuk vinden. Het is allemaal nog afwachten. Maar ik vind het heel fijn om weer te acteren.

Willeke vindt dat acteren bij haar hoort, vertelt ze in De Telegraaf. “Als je een liedje zingt, komt dat uit je binnenste, en dat is met acteren ook zo. Het gaat allemaal om gevoel. Acteren past dus gewoon bij me, want ik ben een echt gevoelsmens.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen